ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ τη νέα σεζόν η Ε. Μενεγάκη! Ετοιμάζει super αλλαγή στην εμφάνισή της

Κάνει σχέδια στην Άνδρο για την εκπομπή, αλλά και για τη βάφτιση της κόρης της

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ τη νέα σεζόν η Ε. Μενεγάκη! Ετοιμάζει super αλλαγή στην εμφάνισή της

​Τις διακοπές της συνεχίζει η Ελένη Μενεγάκη στο ησυχαστήριό της στην Άνδρο, παράλληλα όμως καταστρώνει σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ σύμφωνα με το HELLO ετοιμάζει super αλλαγή στην εμφάνισή της που θα συζητηθεί πολύ.

Βλέπετε πρόσφατα η Ελένη υπέγραψε συνεργασία με γνωστή εταιρία καλλυντικών, ώστε να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της για τις βαφές μαλλιών.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια, που όπως έχει και η ίδια παραδεχθεί, δεν τα πάει καλά με τις αλλαγές, το πήρε απόφαση τελικά και θα αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της.

Ήδη, αποχωρίστηκε τα extentions που φορούσε όλο το χειμώνα και πλέον προετοιμάζεται να αποχωριστεί το ξανθό με το οποίο την αγάπησε το πανελλήνιο.

menego.jpg

«Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Ελένης θα είναι αρκετά αισθητή και μάλιστα έχει ξαφνιάσει και την ίδια», δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τις λεπτομέρειες του… deal με την εταιρεία καλλυντικών.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η Ελένη θα επιστρέψει στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσουν και οι συσκέψεις για τη νέα σεζόν, μιας και η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Αμέσως μετά μάλιστα η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της μικρής της κόρης, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τον Οκτ��βριο στην Άνδρο.

Προς το παρόν πάντως απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της και όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά είναι πιο ήρεμη από ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top