ΔΕΙΤΕ ποιά από τις «Τρεις Χάριτες» είναι σήμερα 70 ετών!

Τι λέει η ίδια για την ηλικία της και τον χρόνο που περνά

​Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Οι Τρεις Χάριτες», που προβλήθηκε την δεκαετία του 1990 και ήταν μία από τις αγαπημένες του κοινού. Σήμερα, η πρωταγωνίστρια είναι… 70 ετών και το αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές!

Περίπου 23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η μεσαία από τις αδερφές Χαρίτου, η Μαρία, κατά κόσμον Νένα Μεντή, μιλάει ανοικτά για την ηλικία της και τον χρόνο που περνά.

«Τα 70 κλείνω το Δεκέμβρη!», λέει, στο περιοδικό «Omikron», η ηθοποιός και, όταν της επισημαίνουν ότι δεν της φαίνεται, συνεχίζει: «θες να πάω μέσα να φέρω ταυτότητα; Αφού τόσο είμαι! Μάλλον επειδή είμαι λεπτή και δεν έχω μπαταλέψει που λέμε, κρατιέμαι. Αλλά πιστεύω ότι είναι εσωτερικό. Εκεί είναι το θέμα. Δεν νιώθω 70. Η ταυτότητά μου αυτό γράφ��ι. Ε και; Η ενέργεια και η διάθεσή μου είναι 20αρας. Έχω αυτοπεποίθηση, δεν έχω ανασφάλειες, δεν πιστεύω ότι κάνω τίποτα σπουδαίο, ούτε θεωρώ ότι είμαι κάτι συγκλονιστικό, χωρίς αυτό να μου μειώνει την αυτοπεποίθηση ή την ανάγκη μου να κάνω πράγματα».

8697_MANE_MENTI_FRAGIOGLOY_STAVROS_MERMIGIS_2142015 (300x800).jpg
(Η ηθοποιός στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, τον περασμένο Απρίλιο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top