Ντ. Παπαδημητρίου: ΔΕΙΤΕ τι λέει για το πρωινό του Mega και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μία"

Ντ. Παπαδημητρίου: ΔΕΙΤΕ τι λέει για το πρωινό του Mega και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια

Όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η ηθοποιός-παρουσιάστρια, η οποία ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή «Μία» ξεκαθάρισε πως δεν της έχει γίνει επίσημη πρόταση για το πρωινό.

«Έχουμε μιλήσει γενικά για το τι ωραία που θα ήταν να κάνουμε και άλλα πράγματα, αλλά όχι συγκεκριμένα για το πρωινό. Σε πολύ απέξω απ’ έξω και φιλικό επίπεδο συζητήσεων μπορεί να το έχουμε αναφέρει, α��λά δεν θεωρώ ότι είναι μια πρόταση αυτό. Υπάρχει μια καλή συνεργασία και ενδεχομένως να γίνουν και διαφορετικά πράγματα από ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα. Σίγουρα, το δεδομένο είναι το Music School» ανέφερε.

Όσο για αν θα το τολμούσε αν της γινόταν επίσημη πρόταση; Η ίδια απάντησε: «Θα το σκεφτόμουν όπως κάθε πρόταση. Δηλαδή, δεν θα έλεγα με τίποτα από την αρχή όχι. Είναι μια δύσκολη απόφαση, με την έννοια ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό, είναι κάθε μέρα. Έχει πολλά θέματα που πρέπει να σκεφτείς και με τη δουλειά μου ως ηθοποιός, έχω και το θέατρο, είναι μια δουλειά που θα είναι και το πρωί και το βράδυ, είναι ένας τελείως διαφορετικός χώρος, είναι μια πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική ζώνη. Θα το συζητούσα σοβαρά με την έννοια ποια θα είναι η ομάδα, ποιοι θα είναι οι άλλοι, θα ήθελα οπωσδήποτε να έχω μαζί μου ανθρώπους που θα ξέρουν τη δουλειά να αισθάνομαι κι εγώ μεγαλύτερη ασφάλεια. Αντιλαμβάνομαι ότι το να πας να κάνεις ένα πρωινό έχοντας μια εμπειρία στην παρουσίαση μικρή σχετικά και σε εντελώς διαφορετικά πράγματα, θα ήθελα να το έχω οργανώσει πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top