ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: τι θα γίνει με τους παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν»!

Τι συμβαίνει με Καινούργιου, Λιανό, Καμηλά, Μαγγίρα και ο ρόλος του Μουτσινά

ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: τι θα γίνει με τους παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν»!

​Το τηλεοπτικό τους μέλλον έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι παρουσιαστές της εκπομπής «Όλα Παίζουν» και το star.gr αποκαλύπτει τι συζητούν Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιανός, Αλέκα Καμηλά και Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και το ρόλο του Νίκου Μουτσινά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε σε on camera δηλώσεις της ότι συνεχίζει στο κανάλι της Κάντζας.

Ο Γιώργος Λιανός έχει ούτως ή άλλως συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ωστόσο, φέρεται να έχει ενστάσεις για τον πολύ gossip χαρακτήρα του «Όλα Παίζουν».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Αλέκα Καμηλά επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό της, όπως και ο Alpha, οπότε αναμένεται να δώσουν τα χέρια, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα επιθυμεί να παραμείνει στο κανάλι, ωστόσο, θα ήθελε να κάνει βραδινό show.

Στο μεταξύ, στο κανάλι της Κάντζας έχουν αρχίσει επαφές και με άλλα γνωστά πρόσωπα που θα μπορούσαν να απαρτίζουν ένα παρεάκι όμοιο με αυτό του «Όλα Παίζουν», μεταξύ των οποίων και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Παράλληλα, έγινε κρούση και στο Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, για ακόμα μία φορά, ζήτησε αρκετά χρήματα για να συμφωνήσει. Στο μεταξύ, επειδή επιθυμεί να εμφανιστεί ξανά στην TV, ο ηθοποιός κάνει κι άλλες επαφές, όπως για παράδειγμα για το «Πρωινο ΣΟΥ ΚΟΥ» με τη Μαρία Μπεκατώρου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top