Ο πατέρας του Κώστα Αγέρη για τη νίκη του στο «The Voice»: «Θέλαμε να "κάψουμε" την Αθήνα»

"Είχε το μικρόβιο της μουσικής από μικρός"

Ο πατέρας του Κώστα Αγέρη για τη νίκη του στο «The Voice»: «Θέλαμε να "κάψουμε" την Αθήνα»

Για το τρικούβερτο ποντιακό γλέντι που στήθηκε έξω από το στούντιο του Voice, με κόσμο να χορεύει παραδοσιακά και να πανηγυρίζει την νίκη του Κώστα Αγέρη μίλησε ο πατέρας του Γιάννης Παπαγερίδης, στην εκπομπή «Μία».

Όπως ανέφερε, επιστρατεύτηκαν ακόμα και πούλμαν για τον τραγουδιστή που έκανε περήφανο όλον τον Πόντο.

«Ερχόμενοι από τα δύο χωριά της Κοζάνης είχαμε την χαρά και την σκέψη να κάνουμε γλέντι, να κάψουμε την Αθήνα, να κάψουμε το “Voice”. Εννοείται ότι κάναμε γλέντι και όταν ξεκινήσαμε στις 19.00 που ήμασταν στο πάρκινγκ κα όταν τελειώσαμε κάναμε ένα γλέντι» είπε.

9876_ANTONIS_REMOS_KONSTANTINOS_AGERIS_2162015.jpg

Αν και ο νικητής του «The Voice» μυήθηκε στα μυστικά της Ποντιακής μουσικής με τη βοήθεια του πατέρα του στους δίσκους του οποίου άρχισε να συμμετέχει ��ε ηλικία 10 ετών, ο κ. Παπαγερίδης ισχυρίστηκε πως είχε το μικρόβιο και πως εξελίχθηκε σαν μουσικός μόνος του!

«Στα παιδικά σου χρόνια εννοείται ότι έχεις κάποιο πρότυπο και ξεκινάς από τον πατέρα. Εγώ έδωσα ένα μικρό λιθαράκι, αυτός όμως έκανε όλα τα άλλα σπουδές, μουσική τεχνολογία. Από τα 8 του χρόνια ερχόταν μαζί μου για να παίζει νταουλάκι όπως λέμε στα Ποντιακά. Το είχε το μικρόβιο»

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, o Κώστας είναι απόφοιτος μουσικού σχολείου, διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας ενώ συμμετείχε στην μουσική επένδυση τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών, όπως οι «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Εξαφάνιση», «I love Καρδίτσα» και «Λάρισα Εμπιστευτικό», ενώ πρόσφατα ενορχήστρωσε το τραγούδι της Θ. Απέργη για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top