Έξαλλη με τον Λιάγκα η οικογένεια φιναλίστ του «The Voice»!

Τι απαν��ά ο αδερφός της στο σχόλιο του παρουσιαστή ότι δεν άξιζε να προκριθεί

Έξαλλη με τον Λιάγκα η οικογένεια φιναλίστ του «The Voice»!

​Δυσαρεστημένη και ενοχλημένη είναι η οικογένεια της φιναλίστ του «The Voice», Κατερίνας Καμπανέλη, με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος υποστήριξε πως η 19χρονη, από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, δεν άξιζε να προκριθεί στον τελικό.

«Είσαι ο Stavento, λέμε ότι έχεις υπερομάδα και πας με το Κατερινάκι, που μια χαρά γλυκό είναι, στον τελικό; Ξέρω εγώ; Από την ομάδα του Stavento η καλύτερη ήταν η Κατερίνα;», είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του talent show κατά τη διάρκεια του πρωινού και έκανε τον αδερφό της Κατερίνας να ξεσπάσει, ενώ και κατά τη διάρκεια του live είχε κάνει… υποδείξεις για το ποιος αξίζει να μείνει.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία», ο Τίμης Καμπανέλης υποστήριξε πως ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε κακία για την αδερφή του και το πρόβλημα του παρουσιαστή είναι προσωπικό!

«Αν έλεγε και για την άλλη κοπέλα, την Βιλανίδη ή τον Ανδρέα θα έλεγα “ναι είναι αυτό”, δηλαδή επειδή είναι η συσπείρωση όλων των Κυπρίων μαζί. Δεν είναι αυτό. Είναι προσωπικό με την Κατερίνα και γι’ αυτό με στεναχωρεί, δεν ξέρω τι του έχει κάνει το κοριτσάκι. Είναι ένας αξιόλογος δημοσιογράφος, τόσα χρόνια στο χώρο και φέρθηκε πολύ αντιεπαγγελματικά. Τέτοια συμπεριφορα από τον παρουσιαστή... Έχει βγάλει πολύ πικρία ο Λιάγκας και δεν ξέρω το γιατί», ανέφερε ο Τίμης.

Επισημαίνοντας πως η 19χρονη πληγώνεται από τα σχόλια του παρουσιαστή αλλά δεν εκφράζει το παράπονό της, ο ίδιος κατέληξε: «ο Λιάγκας ήθελε να πει ότι η αδελφή μου δεν ήταν τόσο καλή όσο ο Άκης Παναγιωτίδης και άλλοι που αποχώρησαν από το παιχνίδι… Αν τον έβλεπα, θα του έλεγα ως άνδρα προς άνδρα “ρε φίλε, τι σου έχει κάνει το κοριτσάκι;”».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια του Λιάγκα και όσα είπε ο αδερφός της παίκτριας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top