Μάρα Ζαχαρέα: «Συχνά ζηλεύω τις φίλες μου που δεν εργάζονται»

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μιλάει για την καθημερινότητά της

Μάρα Ζαχαρέα: «Συχνά ζηλεύω τις φίλες μου που δεν εργάζονται»

Για την καθημερινότητά της, τα παιδιά της και το πρόγραμμά της μίλησε μεταξύ άλλων η Μάρα Ζαχαρέα στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ» και στην δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα, ενώ αποκάλυψε και την είδηση που την συγκλόνισε.

«Μένω άναυδη από τη σκληρότητα που συχνά ο άνθρωπος επιφυλάσσει στον συνάνθρωπό του. Με συγκλονίζουν οι ειδήσεις που αφορούν μικρά παιδιά που ήρθαν αντιμέτωπα με την αγριότητα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα η ιστορία της μικρής Άννυ μου δημιούργησε συναίσθημα ναυτίας για μέρες. Συνειδητά αποκρύψαμε από το δελτίο ειδήσεων λεπτομέρειες του συγκεκριμένου περιστατικού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

image (5).jpg
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει δύο παιδιά, τον 18χρονο Βασίλη και την 14,5 ετών Άννα. Όπως εξομολογείται στο παρελθόν «όταν τα παιδιά ήταν μικρά, είχα μεγάλες ενοχές για την απουσία μου. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Ο γιος μου είναι στο πανεπιστήμιο. Έχει το δικό του πρόγραμμα. Η κόρη μου θα πάει Α’ Λυκείου. Είναι φουλ στην εφηβεία και προτιμά να έχει χρόνο για τις φίλες της παρά για τους γονείς. Κάτι που το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό».

image (2).jpg
Όσο για το δικό της πρόγραμμα; Παραδέχεται ότι τελευταία το έχει οργανώσει πολύ καλύτερα ενώ «δύο ώρες κάθε Πέμπτη πρωί είναι αφιερωμένες στον καφέ με φίλες. Το ιδανικότερο αγχολυτικό!»

Ένα καθημερινό 24ωρο της περιλαμβάνει τα εξής: «Λίγη γυμναστική το πρωί, πρακτικές υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια και μετά γραφείο. Δικές μου ώρες για να χαλαρώσω είναι το βράδυ, μετά τις 22:00, τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες. Συχνά ζηλεύω τις φίλες μου που δεν εργάζονται, αλλά και εκείνες δηλώνουν πως θα ήθελαν να εργαστούν έστω και για λίγο. Υποθέτω πως άνθρωποι εξιδανικεύουν συχνά ό,τι δεν έχουν».

image (4).jpg
Εκτός από τα προσωπικά της, η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε και για την οικονομική κρίση η οποία έχει «χτυπήσει» αλύπητα, όπως λέει, και το επάγγελμά της.

«Συχνά πυκνά γίνομαι δέ��της μηνυμάτων από συναδέλφους αξιολογότατους που αναζητούν εργασία. Δεν είναι καθόλου εύκολο να πεις σε έναν άνθρωπο που ζει, όσα περιγράφεις, “κάνε κουράγιο”. Είναι απολύτως οργισμένος, πληγωμένος και έχει δίκιο. Υποθέτω πως ισχύει ο στίχος “o καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί”. Λυπάμαι διότι διαπιστώνω συνολικά από τον πολιτικό κόσμο μια συνεχή φροντίδα για τον δημόσιο τομέα και όχι για τα εκατομμύρια ανέργων στον ιδιωτικό τομέα. Μου προξενεί απορία η συζήτηση που γίνεται τελευταία –ελαφρά τη καρδία- να κλείσουν ορισμένα από τα ιδιωτικά κανάλια. Έχει αναρωτηθεί κανείς πόσοι άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι και τι θα απογίνουν οι οικογένειές τους; Βεβαίως το πρόβλημα της κρίσης και της ανεργίας δεν αφορά μόνο τον δημοσιογραφικό κλάδο, απλώς έχω καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει λόγω επαγγέλματος.»

Τέλος, ερωτηθείσα για το αν είναι ευτυχισμένη απάντησε: «Κάθε εποχή της ζωής μου είχε και έχει τις ευτυχισμένες της στιγμές. Ιδανικά θα ήθελα να πορεύομαι με τη ρήση του Τολσόι: “Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά να θέλεις πάντα από αυτό που κάνεις»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top