«Kuzey Guney»:Ο Κουζέι προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ατασθαλίες της εταιρίας

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star-Συντονιστείτε στο Star στις 08:00

«Kuzey Guney»:Ο Κουζέι προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ατασθαλίες της εταιρίας

Στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Κουζέι προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ατασθαλίες της εταιρίας. Η βοήθεια, που θα ήθελε ο Κουζέι, έρχεται από εκεί, που δεν το περιμένει. Η Τζεμρέ σκέφτεται πως αν αποκαλυφθούν οι βρωμοδουλειές του Μπαρίς θα αποκτήσει την ελευθερία της πιο σύντομα και αποφασίζει να βοηθήσει τον Κουζέι. Ο Κουζέι γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να εμποδίσει την Τζεμρέ και να μην εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Η Τζεμρέ περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Όταν όμως συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει, είναι πλέον αργά...

Η Τζεμρέ μπαίνει σε επικίνδυνες περιπέτειες καθώς αποφασίζει να βοηθήσει τον Κουζέι με σκοπό να ξεσκεπάσουν τους Σινάνερ και ιδιαίτερα τις παρανομίες του Μπαρίς.

Τη στιγμή, που αποκτά πρόσβαση σε κάποια απόρρητα έγγραφα, γίνεται αντιληπτή από τον Μπαρίς, ο οποίος γίνεται έξαλλος μαζί της. Το μοναδικό εμπόδιο για το θυμό, που αισθάνεται ο Μπαρίς για την Τζεμρέ, αποτελεί ο Κουζέι, ο οποίος έρχεται να προειδοποιήσει την Τζεμρέ ώστε να μην προχωρήσει σε ό,τι σκέφτεται.

Ο Κουζέι για να προστατεύσει την Τζεμρέ υποχωρεί αυτή τη φορά ενώ παράλληλα ο Μπαρίς χρησιμοποιώντας τις γνωστές του μεθόδους υποχρεώνει την Τζεμρέ να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Η Ζεϊνέπ αντιλαμβάνεται πλέον ότι δεν μπορεί να χωρίσει την Τζεμρέ από τον Κουζέι και υποχωρεί. Αλλά ο πόλεμος, που έχει ξεκινήσει θα επιφέρει δυσάρεστες επιπτώσεις για τους Σινάνερ. Αποκαλύπτονται τα μυστικά της οικογένειας, που ήταν καλά κρυμμένα εδώ και αρκετά χρόνια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top