«Ο Κυνηγημένος» απόψε στο Star!

Μη χάσετε τη συγκλονιστική περιπέτεια, στις 21:10

«Ο Κυνηγημένος» απόψε στο Star!

​Μία συναρπαστική περιπέτεια με τους Άαρον Έκχαρτ, Όλγα Κιριλένκο και Λιάνα Λιμπεράτο, τον «Κυνηγημένο», προβάλλει απόψε, στις 21:10, το Star!

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Φίλιπ Στολτζ, περιγράφει την ιστορία ενός πράκτορα της CIA, του Μπεν Λόγκαν, ο οποίος, μετά το θάνατο της πρώην γυναίκας του, αποφασίζει να εγκαταλείψει την καριέρα του και να μετακομίσει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, παρέα με την 15χρονη κόρη του.

Οι παλιοί σύνδεσμοί του στην CIA τον βοηθούν και βρίσκει δουλειά ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μια πολυεθνική στο Βέλγιο. Όλα πηγαίνουν ρολόι, μέχρι που, ένα πρωί, ο Μπεν βρίσκει την εταιρία κλειστή, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και του στενούς του συνεργάτες δολοφονημένους. Έτσι ξεκινάει ένα ανελέητο κυνηγητό, καθώς ένας επαγγελματίας δολοφόνος κυνηγάει για να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του!

Στην προσπάθεια τους να σωθούν, θα πρέπει να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλον και να δουλέψουν σαν ομάδα για να ξεσκεπάσουν τη συνομωσία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά όταν η μικρή αρχίζει να μαθαίνει για το πραγματικό παρελθόν του πατέρα της

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top