Λιάγκας ξανά εναντίον Γερμανού: «αυτά είναι για αμόρφωτους»!

Δεύτερη μέρα… ξεσπάσματος του παρουσιαστή

Λιάγκας ξανά εναντίον Γερμανού: «αυτά είναι για αμόρφωτους»!

Με το... αγαπημένο του θέμα, τη Ναταλία Γερμανού, ασχολήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας, ξεσπώντας ακόμα μία φορά με αφορμή τις πόζες της με μπικίνι!

Εκτός, όμως, από τη Ναταλία, τα «σκάγια» του Λιάγκα, ο οποίος την Τετάρτη καυτηρίασε το ρετούς στις φωτογραφίες, πήραν και τον Άρη Καβατζίκη, που, εκτός από συνεργάτης του, είναι και διευθυντής σύνταξης στο περιοδικό «Hello», όπου φιλοξενείται η φωτογράφηση.

«Καλέ μπράβο σας κι όλα καλά, μόνο που θα περιμένει ο κόσμος να διαβάσει για το νέο άνδρα στη ζωή μου, και δεν θα τον βρίσκει στη συνέντευξη μέσα. Πώς σας ήρθε ο τίτλος; Μεταφυσικά; Έχετε κληρονομικό χάρισμα;», ήταν το σχόλιο της Ναταλίας στα social media του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη, αλλά και η… αφορμή που έψαχνε ο Λιάγκας.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, το σχόλιο της Ναταλίας δείχνει ότι έχει παράπονα για τον τίτλο του περιοδικού, κάτι που ο Άρης Καβατζίκης διέψευσε, λέγοντας πως μίλησε μαζί της και είναι όλα εντάξει.

Επιμένοντας ότι υπάρχει πρόβλημα, ο Λιάγκας χαρακτήρισε τη Ναταλία «μπερδεμένο άνθρωπο», ενώ, όταν του επισήμαναν ότι το μήνυμά της στα social media είναι χιουμοριστικό, πρόσθεσε: «αυτά είναι για τους αμόρφωτους! Επειδή εγώ δεν μένω στις φατσούλες, αλλά στα λόγια, τα λόγια λένε “πώς σας ήρθε ο τίτλος;” και αυτό σημαίνει ότι έχει ενοχληθεί από τον τίτλο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top