Απόψε η «μάχη» της Ελλάδας στην Eurovision: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει!

Αρχίζει ο 60ος διαγωνισμός τραγουδιού

Απόψε η «μάχη» της Ελλάδας στην Eurovision: ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει!

Με την Ελλάδα να διεκδικεί ένα από τα δέκα «εισιτήρια» για τον τελικό, έχοντας ως εκπροσώπους την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι «One Last Breath», αρχίζει σήμερα, στο «Wiener Stadhalle» της Βιέννης η 60η Eurovision! Μέσα από φωτογραφίες, το star.gr, το οποίο θα σας ενημερώσει για όλα τα τεκταινόμενα, παρουσιάζει όσα θα δούμε απόψε, στις 22:00.

Η περσινή νικήτρια, Κοντσίτα Βουρστ, θα μας καλωσορίσει ερμηνεύοντας, με ζωντανή ορχήστρα, το τραγούδι που χάρισε τη διοργάνωση στην Αυστρία, το «Rise Like A Phoenix», ενώ οι διαγωνιζόμενοι του α’ ημιτελικού θα μπουν στο στάδιο.

_AP54757.jpg
(Η Κοντσίτα και η ορχήστρα στην έναρξη του ημιτελικού)

Στη συνέχεια, η Κοντσία θα συστήσει στο κοινό τις τρεις οικοδέσποινες, Άλις, Αραμπέλα και Μίρζαμ και… θα αρχίσουν τα τραγούδια, με την Μολδαβία να κάνει την αρχή και την Γεωργία το φινάλε, ενώ η Ελλάδα εμφανίζεται έκτη.

Μόλις ολοκληρωθεί η παρουσίαση των τραγουδιών, κι αφού έχουν μεσολαβήσει κάποιες μίνι συνεντεύξεις από το green room μεταξύ των διαγωνιζομένων και της Κοντσίτα, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία.

παρουθσια.jpg
(Οι παρουσιάστριες της διοργάνωσης. Την ελληνική μετάδοση θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης)

Πριν μάθουμε τα αποτελέσματα, θα ταξιδέψουμε μέσω βίντεο στη διοργανώτρια πόλη, τη Βιέννη και θα γνωρίσουμε τους Αυστραλούς, που φέτος συμμετέχουν τιμητικά στο διαγωνισμό με αφορμ�� τα 60α γενέθλιά του.

εισοδο.jpg
(Στιγμιότυπο από την είσοδο των διαγωνιζομένων στο στάδιο)

Η αγωνία μας για το αν η Ελλάδα θα είναι ακόμα μία χρονιά στον τελικό της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής της Ευρώπης θα πάρει τέλος λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, οπότε και θα ανακοινωθούν, με τυχαία σειρά και όχι με βάση τις ψήφους που συγκέντρωσαν, οι πρώτοι δέκα φιναλίστ!

Θυμίζουμε ότι στον τελικό της 23ης Μαΐου θα πάρουν μέρος οι είκοσι φιναλίστ των δύο ημιτελικών (ο δεύτερος θα γίνει την Πέμπτη και σε αυτόν διαγωνίζεται η Κύπρος) και άλλες επτά χώρες, οι λεγόμενες «Big 5» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία και η Αυστραλία.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

1. Μολδαβία

1.jpg

2. Αρμενία

αρμεν.jpg

3. Βέλγιο

βελγιο.jpg

4. Ολλανδία

ολλαν.jpg

5. Φινλανδία

φιν.jpg

6. Ελλάδα

ελ.jpg

7. Εσθονία

εσθο.jpg

8. ΠΓΔΜ

πγδμ.jpg

9. Σερβία

σερωα.jpg

10. Ουγγαρία

οθγηκα.jpg

11. Λευκορωσία

λεθκο.jpg

12. Ρωσία

ροσια.jpg

13. Δανία

δαμνια.jpg

14. Αλβανία

αλβα.jpg

15. Ρουμανία

TH00005_15.jpg

16. Γεωργία

γεωργ.jpg

Καλή επιτυχία Μαρία Έλενα! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top