«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της Τρίτης!

Συντονιστείτε στο Star στις 08:00 το πρωί

«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της Τρίτης!

​Στις 08:00 το πρωί της Τρίτης συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η στήριξη της Γκιουλτέν στο θέμα της Τζεμρέ αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον Μπαρίς. Νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά απέναντι στην Τζεμρέ. Το ενδιαφέρον της Τζεμρέ όμως, είναι στραμμένο μονάχα στον Κουζέι.

Η Ζεϊνέπ συναντά τον Κουζέι στο πάρτι γενεθλίων της Μπανού και εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να πληγώσει τη Τζεμρέ. Ο Φερχάτ μαθαίνει ότι η κόρη του βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κουζέι επιτέλους καταφέρνει να χτυπήσει τον Φερχάτ στο πιο ευαίσθητο σημείο του.

Ο Κουζέι προσεγγίζει τη Ντενίζ για να μάθει το μέρος, που κρύβεται ο Φερχάτ. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, υποχρεώνεται να της πει ένα σωρό ψέματα. Αν και είναι δύσκολο για τον Κουζέι, είναι υποχρεωμένος να κάνει υπομονή για να πετύχει τον σκοπό του. Η Τζεμρέ ανησυχε�� εξαιτίας αυτών, που ακούει από τη Ζεϊνέπ.

Αν και δεν πιστεύει ότι ο Κουζέι είναι με άλλη γυναίκα, αν και σκέφτεται να πει ψέματα για να στενοχωρήσει τη Ζεϊνέπ η αμφιβολία την καίει. Μετά από μια νύχτα αϋπνίας, η Τζεμρέ πηγαίνει να βρει τη Ζεϊνέπ. Η Γκιουλτέν σκέφτεται ότι ο Κουζέι είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο για το μέλλον της κόρης της και βρίσκει τη λύση στο να μιλήσει απευθείας μαζί του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top