Λιάγκας για Καινούργιου μετά την επίθεση σε Συνατσάκη: «Έκανε φάουλ. Αυτό δεν ήταν απάντηση!»

Νέες δηλώσεις της Μαίρης για το θέμα: «Αν είναι να το πάμε έτσι… να το πάμε έτσι τότε»

Λιάγκας για Καινούργιου μετά την επίθεση σε Συνατσάκη: «Έκανε φάουλ. Αυτό δεν ήταν απάντηση!»

​Την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την επίθεση στη Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ξανθιά παρουσιάστρια βγήκε και είπε πως δεν είχε πρόθεση να στεναχωρήσει κανέναν, και το πόσο κυρία είναι ή πόσο ήθος έχει, το γνωρίζει εκείνη.

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τα ως εξής:

«Αυτό δεν την καλύπτει. Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει πως έχει ήθος και πως είναι κυρία. Έκανε όμως ένα φάουλ. Ή ζητάς συγγνώμη και πας παρακάτω, ή αν τα πιστεύεις αυτά δεν λες τίποτα και πάλι πας παρακάτω. Εγώ και αυτής της λογικής είμαι. “Τα πιστεύω κυρία μου, δεν χωνεύω την Συνατσάκη γιατί έχω την χειρότερη γνώμη για εκείνη”! Πως δεν ήθελε να στεναχωρήσει; Στεναχώρησε! Και εγώ λέω και άλλες φορές καλά, και άλλες φορές κακά πράγματα. Είναι η γνώμη μου, την στηρίζω και προχωράω. Δεν θα βγω την άλλη μέρα να πω κάτι άλλο».

Και πρόσθεσε λέγοντας:

«Αυτά που βγήκε και είπε η Καινούργιου, ότι δηλαδή η Συνατσάκη γυρίζει με πολλούς και δεν κάνει νούμερα, δεν είναι η γνώμη της αλλά είναι ένα καρφί το οποίο είτε το πιστεύεις και το συνεχίζεις ή λες έκανα λάθος που το είπα συγγνώμη. Το δεν ήθελα να θίξω κανέναν δεν είναι απάντηση! Όταν λες κάτι δημόσια, τον στεναχωρείς τον άλλον».

Τι είπε για όλα αυτά η Μαίρη Συνατσάκη. Σχολίασε εκ νέου το θέμα, λέγοντας πως ποτέ δεν έχει πει κάτι προσβλητικό για την Κατερίνα Καινούργιου «αλλά θα πάρω το “αγάπη μόνο” της Κατερίνας Καινούργιου και θα το συνεχίσω. Είδα χθες ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ για την γιόγκα στην Αμερική και αν είναι να το πάμε έτσι, να το πάμε έτσι.. αγάπη μόνο, συμφωνώ!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί περισσότερο αυτό το πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top