Μιχάλης Κουϊνέλης:«δεν ξέρω αν θα είμαι στο “Voice 3”»-Τι λέει για τους υπόλοιπους coaches

«Είναι προτεραιότητά μου το τραγούδι και η Ήβη το ξέρει, αυτή θα πρέπει να είναι και η δική της»

 Μιχάλης Κουϊνέλης:«δεν ξέρω αν θα είμαι στο “Voice 3”»-Τι λέει για τους υπόλοιπους coaches

​Για το «Voice 3» αλλά και τη σχέση του με τους άλλους τρεις coaches, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Κουϊνέλης!

«Εγώ είμαι ένοικος στην τηλεόραση. Ήρθα, είδα πως είχε δωμάτιο με θέα έκατσα αλλά δεν κάθομαι πολύ καιρό σε καταστάσεις. Γενικότερα στη ζωή μου το κάνω αυτό. Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο “Voice 3”. Όχι επειδή, σνομπάρω ή κάτι τέτοιο» δήλωσε ο coach και πρόσθεσε: «δεν έχω έρθει περισσότερο κοντά με κάποιον απ 'οτι με κάποιον άλλον. Με όλους περνάω πολύ καλά και κάνουμε χιούμορ. Για την Δέσποινα είχα ακούσει πως είναι πιο απρόσιτη όμως με εξέπληξε ευχάριστα. Αυτός που μιλάει περισσότερο είναι ο Ρέμος από τους τέσσερις. Μπορεί να πάρει το παιχνίδι όλο πάνω του».

Κι αν νομίζετε πως η μεγάλη αγάπη του coach του «Voice» είναι η Ήβη Αδάμου πλανάστε πλάνην οικτρά. Όπως ο ίδιος παραδέχεται είναι η μουσική: «η Ήβη δεν θα παρεξηγιόταν με αυτό(εννοεί με τη δήλωση που έκανε πως βάζει πάνω απ’ όλα τη μουσική). Ξέρει πόσο δοσμένος είμαι» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε πως και η προτεραιότητα της Ήβης θα πρέπει να είναι η μουσική: «εννοείται πως η προτεραιότητά της θα είναι αυτή. Ποια θα είναι; Εγώ;».

Παράλληλα, αποκάλυψε και πως ήταν το παρατσούκλι του όταν ήταν παιδί: «με φώναζαν μουχλιάρη. Ήμουν λίγο βαρύς γι’ αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top