ΔΕΙΤΕ το περιοδικό που τυπώθηκε με αίμα οροθετικών!

Ποιό μήνυμα στέλνουν οι υπεύθυνοί του με την τολμηρή κίνηση

ΔΕΙΤΕ το περιοδικό που τυπώθηκε με αίμα οροθετικών!

Με μελάνι αναμιγμένο με αίμα οροθετικών κυκλοφορεί γνωστό περιοδικό, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την «μάχη» με τον HIV αλλά και την ανάγκη η κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των πασχόντων και να μην τους αντιμετωπίζει με ρατσιστικό τρόπο.

Ο λόγος για ένα από τα πιο διαδεδομένα περιοδικά της Αυστρίας, το «Vangardist», το οποίο, αν και είναι διαδικτυακό, αποφάσισε να τυπωθεί για τον HIV: η συλλεκτική έκδοση τιτλοφορείται «Οι Ήρωες Του HIV» και το μελάνι που χρησιμοποιήθηκε περιέχει αίμα που δώρισαν τρεις οροθετικοί!

«Θέλαμε να κάνουμε μια δήλωση για το στίγμα και τους παράλογους φόβους που συνοδεύουν τον HIV. Kρατώντας αυτό το περιοδικό στα χέρια σου είναι σαν κρατάς κάποιον οροθετικό. Τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί κρατώντας το περιοδικό όπως και τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί αν αγκαλιάσεις έναν οροθετικό», δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού, Τζούλιαν Βίελ.

Σ��νολικά τυπώθηκαν 3.000 συλλεκτικά αντίτυπα, τα οποία είναι διαθέσιμα online, έναντι 50 ευρώ, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε φιλανθρωική οργάνωση. Επίσης, υπάρχουν άλλα 15.000 τεύχη στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί κανονικό μελάνι και πωλούνται έναντι 10 ευρώ.

v2-Vangardist3.jpg
(Το εξώφυλλο της συλλεκτικής έκδοσης, με το αίμα των οροθετικών)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top