Έλληνας σχεδιαστής βγήκε στην εκπομπή του Λιάγκα και «έκραξε» το Voice

«Δεν ξέρω πως είναι το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου γιατί δεν φαίνεται»

Έλληνας σχεδιαστής βγήκε στην εκπομπή του Λιάγκα και «έκραξε» το Voice

​Η φράση «πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου» φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο ο οποίος βέβαια δεν πήγε σε γάμο αλλά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Που να το ήξερε και ο δόλιος ο παρουσιαστής πως ο οικοδεσπότης του δεν έχει και την καλύτερη άποψη για το «Voice» ;

«Είδα το “Voice” αλλά είναι πολύ βαρετό. Είδα την Βανδή φορούσε κάτι που ούτε και εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό που φορούσε. Ο Ρέμος και ο Λιάγκας μια χαρά ήταν ντυμένοι. Μου φαίνεται βαρετή αυτή η εκπομπή γιατί βαριέται η κριτική επιτροπή. Σαν κουκλοθέατρο μου φαίνεται δηλαδή λένε τα ίδια συνέχεια» δήλωσε με στόμφο ο σχεδιαστής.

Όχι μόνο στο «Voice» αλλά και στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει πως είναι το πρόσωπό της:«δεν έχω δει ποτέ το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου. Είναι τόσο μεγάλες οι βλεφαρίδες της που χρειάζεται πατερίτσες για να βγαίνει έξω. Εμένα μ’ αρέσει σε έναν άνθρωπο να βλέπω το πρόσωπο και τα μάτια του» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εκνευρίζεται όταν βλέπει ανθρώπους να παρουσιάζουν εκπομπές και να το παίζουν ειδήμονες της μόδας: «όλοι αυτοί στην τηλεόραση που βγαίνουν και σχολιάζουν ποιοι ακριβώς είναι; Δεν είναι καν δημοσιογράφοι, δεν έχουν τελειώσει καν το δημοτικό. Βγαίνουν με μία βλεφαρίδα κάγκελο και είναι σαν τραβεστί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top