Πρόστιμο 10.000 ευρώ στην Ελλάδα για την Eurovision; Μάθε τι συμβαίνει!

Τι απαντά στο star.gr πηγή από την διοργάνωση

Πρόστιμο 10.000 ευρώ στην Ελλάδα για την Eurovision; Μάθε τι συμβαίνει!

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα αντιμέτωπη με υψηλό πρόστιμο λόγω... αλλαγών στην Eurovision και το star.gr επικοινώνησε με ανθρώπους της διοργάνωσης για να μάθει τι συμβαίνει!

Σύμφωνα με όσα γράφονται σε αρκετά sites και blogs, η ελληνική αποστολή σκέφτεται να αλλάξει το «One Last Breath» και, συγκεκριμένα, η Μαρία Έλενα Κυριάκου να ερμηνεύσει στη Βιέννη την ελληνική εκδοχή αντί για την αγγλική. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει καταθέσει στην διοργανώτρια EBU το αγγλόφωνο κομμάτι, η χώρα μας καλείται να πληρώσει 10.000 ευρώ πρόστιμο προκειμένου να προχωρήσει στην εν λόγω αλλαγή.

«Αυτά είναι ανοησίες! Ουδέποτε υπήρξε τέτοια σκέψη», είπε αποκλειστικά στο star.gr άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με την συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό, τονίζοντας ότι το «One Last Breath» όπως το επιλέξαμε στον ελληνικό τελικό και όπως το ξέρουμε όλοι, είναι το τραγούδι που κατατέθηκε στη συνάντηση των επικεφαλής όλων των χωρών που συμμετέχουν φέτος στην Eurovision (το γνωστό ως Head of Delegation Meeting), στις 16 και 17 του περασμένου Μάρτη και αυτό που σε λίγες μέρες θα ερμηνεύσει η Μαρία Έλενα Κυριάκου στη σκηνή του «Wiener Stadhalle».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top