«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

Συντονιστείτε στο Star στις 08:00 / πρώτη ανάρτηση: 05-05-2015, 00:00

«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε σ��ο σημερινό διπλό επεισόδιο

​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Ο Κουζέι νομίζοντας ότι ο Μπαρίς και η Τζεμρέ έχουν σχέση, κάνει τα πάντα ώστε να μη φανεί το πόσο πολύ έχει ενοχληθεί. Τα ερωτηματικά σχετικά με το παρελθόν της Μπανού αυξάνονται και ο Γκιουνέι πιέζει την Εμπρού να πάρει τα μέτρα της.

Ο Μπαρίς, προκειμένου να βγάλει τον Γκιουνέι από τη ζωή τους, παίζει το τελευταίο του χαρτί ονόματι Μπουράκ Τσαταλτζί. Δεν έχει καταλάβει, όμως, ότι το παιχνίδι, που παίζει, θα αποδειχθεί μοιραίο για το δικό του μέλλον.

Ο Κουζέι υποφέρει βλέποντας τον Μπαρίς μαζί με τη Τζεμρέ. Χάνει τον έλεγχο μπροστά στα μάτια όλων. Η μόνη, που μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο είναι η Τζεμρέ. Ενώ από την άλλη πλευρά, αυτό που θα αλλάξει τη ζωή των Σινανέρ, ξεκινά με την εμφάνιση του Μπουράκ Τσαταλτζί.

Η Τζεμρέ είναι τρισευτυχισμένη βλέποντας να προσγειώνεται η γροθιά του Κουζέι στο πρόσωπο του Μπαρίς. Η αντίδραση αυτή του Κουζέι, δημιουργεί υποψίες στη Ζεϊνέπ, για τη σχέση, που υπάρχει μεταξύ της Τζεμρέ και του Κουζέι.

Χάρη στη βοήθεια του Μπεκίρ, ο Κουζέι ανακαλύπτει άγνωστες πτυχές από το παρελθόν του Φερχάτ. Η ευκαιρία, που παρουσιάζεται στη Σιμάι, της δίνει ελπίδες για τη λύτρωση της από τα δεσμά του Φερχάτ.

Η επιστροφή του Μπουράκ Τσατάλτζα πανικοβάλλει την Μπανού. Ο Γκιουνέι αντιλαμβάνεται ότι τα μυστικά, που του κρύβουν, είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα πίστευε και προσπαθεί να τα ανακαλύψει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top