Ντορέττα Παπαδημητρίου: «δεν αποκλείω δεύτερο γάμο και τρίτο παιδί»

Τι λέει για τους άντρες της ζωής της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «δεν αποκλείω δεύτερο γάμο και τρίτο παιδί»

Για τους άντρες της ζωής της μιλά σε συνέντευξή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τονίζοντας ότι δεν αποκλείει το ενδε��όμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά, αλλά ούτε και το να γίνει τρίτη φορά μαμά!

«Οι άντρες μου είναι η ζωή μου! Ο Διονύσης μου και ο Φίλιππός μου είναι πια αντράκια όντως.... 9 και 10 χρόνων. Τα καμαρώνω πολύ!», λέει η παρουσιάστρια του «Ελλάδα Σ’ Αγαπώ», που έγινε πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 24 ετών, κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη, από τον οποίο πήρε διαζύγιο.

Η Ντορέττα δεν κρύβει ότι είναι αυστηρή με τα παιδιά της στα θέματα του σχολείου: «βάζω όρια, στα διαβάσματά τους, στον τρόπο συμπεριφοράς τους, στις υποχρεώσεις τους. Από εκεί και πέρα, όμως, κάνουμε παρέα, συζητάμε, παίζουμε, περνάμε όμορφα».

«Δεν με έχουν κυνηγήσει πολύ (σ.σ. οι παπαράτσι), δεν είμαι ας πούμε ταλαιπωρημένη από αυτό. Τις λίγες φορές που έχει συμβεί δεν ήταν και το καλύτερό μου γιατί κρατάω, όπως ξέρεις, πολύ χαμηλούς τόνους στα προσωπικά μου και δεν δίνω δικαιώματα. Δεν ξεπέρασε κανείς ποτέ τα όρια. Και ελπίζω να μην συμβεί γιατί ειλικρινά με ενοχλεί να μιλούν για την προσωπική μου ζωή», αναφέρει η ίδια σε ερώτηση για τις φωτογραφίες με τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και ενός τρίτου παιδιού;
«Δεν το έχω αποκλείσει. Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή...», απαντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top