ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το στάδιο της Eurovision!

Μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» λίγο πριν αρχίσουν οι πρόβες

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το στάδιο της Eurovision!

​Στην τελική ευθεία για να υποδεχθεί τους διαγωνιζόμενους για πρόβες είναι το στάδιο που θα φιλοξενήσει την φετινή Eurovision, το «Wiener Stadhalle» και, για πρώτη φορά, είδαμε βίντεο από το εσωτερικό του!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το 16.150 θέσεων στάδιο βρίσκεται στην 15η διοικητική περιοχή της Βιέννης και χτίστηκε από τον Αυστριακό αρχιτέκτονα Ρόλαντ Ράινερ στη διάρκεια των ετών 1953 - 1958. Η έκτασή του είναι χωρισμένη σε έξι επιμέρους χώρους: έναν μεγάλο που χρησιμοποιείται για συναυλίες, δύο μικρότερους για άλλα πολιτιστικά events (όπως θεατρικές υπερπαραγωγές), δύο στάδια γυμναστικής και μία πίστα πάγου.

P1120158.jpg

Εκτός από αθλητικές διοργανώσεις, το «Wiener Stadhalle» έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Σελίν Ντιόν, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζάστιν Μπίμπερ και Λέιντι Γκάγκα!

Η σκηνή στην οποία θα ανέβουν οι διαγωνιζόμενοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει σχήμα ματιού, με πλάτος 44 μέτρα, ύψος 14,3 μέτρα και βάθος 22 μέτρα, που αποτελείται από 1.288 προβολείς LED.

orf_szaraniec_20150421150855_brb.jpg

Οι πρώτες πρόβες θα γίνουν στις 11 Μαΐου, ημέρα που θα ανέβει στη σκηνή και η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Θυμίζουμε πως ο α’ ημιτελικός (στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα) θα γίνει στις 19 Μαΐου, ο β’ ημιτελικός (στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος) στις 21 Μαΐου και ο τελικός στις 23 του μήνα.

Δείτε το πρώτο βίντεο από το εσωτερικό του «Wiener Stadhalle»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top