Λιάγκας για Ζαφείρη Μελά:«Είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό. Είναι ρατσιστής ο κύριος Μελάς»

«Επειδή ο γιος του δεν πήγε καλά, λέει για τους άλλους»

Λιάγκας για Ζαφείρη Μελά:«Είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό. Είναι ρατσιστής ο κύριος Μελάς»

​«Έξω από τα ρούχα του» βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας όταν η συνεργάτιδα της εκπομπής του Σάσα Σταμάτη, του διάβασε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς σε γνωστό περιοδικό και στην οποία μεταξύ των άλλων λέει πως το 90% - 95% των νέων τραγουδιστών είναι ψώνια και ψιλο-αδερφίζουν γιατί αλλιώς είναι αδύνατο να κάνουν καριέρα.

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος που δεν φημίζεται και για την ψυχραιμία του και έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο!

«Υπάρχει μία συγκεκριμένη παροιμία γι’ αυτό αλλά δεν μπορώ να την πω στον αέρα γιατί είμαστε πρωινή εκπομπή. Αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Έχει μια πολύ καλή λαϊκή φωνή, πρέπει να τον έχω ακούσει και από κοντά, μου είναι και συμπαθής όμω�� αδικεί τον εαυτό του με αυτό που λέει» ξεσπάθωσε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Κάτι έγινε με το γιο του και δεν τα πήγε καλά και τώρα (δεν του φταίει ο γιος του )αλλά πρέπει να βγει κάτι να πει, και λέει λοιπόν πως το 90%-95% είναι ψώνια. Μα άμα βγει στο τραγούδι και δεν είσαι και ψώνιο με την καλή έννοια δεν πρόκειται να προχωρήσεις ποτέ».

Παράλληλα ο παρουσιαστής δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον τραγουδιστή ακόμα και ρατσιστή!

«Η λέξη "ψιλοαδερφίζουν" είναι άσχημη λέξη. Και gay να είναι, τι σημαίνει αυτό; Στο μυαλό του είναι ρατσιστής ο κύριος Μελάς. Το να λέει υποτιμητικά "ψιλοαδερφίζουν" θεωρεί ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κάτι κατώτερο, δηλαδή είναι ρατσισμός αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top