Tα παράδοξα της δημοσιογραφίας: Πήρε το Πούλιτζερ αλλά άλλαξε επάγγελμα γιατί δεν έβγαζε λεφτά!

Παρά την αύξηση που του έκαναν δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην

Tα παράδοξα της δημοσιογραφίας: Πήρε το Πούλιτζερ αλλά άλλαξε επάγγελμα γιατί δεν έβγαζε λεφτά!

​Μπορεί ο Ρομπ Κούζνια να τιμήθηκε με βραβείο Πούλιτζερ το οποίο αποτελεί την υψηλότερη δημοσιογραφική διάκριση των ΗΠΑ, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί και πολύ, αφού πλέον δεν εργάζεται ως δημοσιογράφος!

Ο λόγος; Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της ο LA Observed, ο 39χρονος δημοσιογράφος που εργαζόταν για την «Daily Breeze» δεν εξασφάλιζε τα προς το ζην παρά την αύξηση που πήρε αμέσως μετά την διάκριση του.

(Ο Ρομπ Κούζνια όπως βλέπετε την φώτο δεξιά, φορώντας μωβ πουκάμισο)

ΚΟΥΖ1.jpg
Γι΄αυτό και αποφάσισε να παρατήσει το επάγγελμα για κάτι πιο σίγουρο και επικερδές, προκειμένου να μπορεί τουλάχιστον να πληρώνει το νοίκι του. Πλέον, ο Κούζνια εργάζεται στη θέση του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου στο Shoah USC Foundation.

«Του μιλήσαμε το απόγευμα και εξέφρασε την λύπη του που δεν είναι πια δημοσιογράφος, αλλά είπε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα με τον μισθό του δημοσιογράφου και να νοικιάζει ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Λος Άντζελες» αναφέρει ο ιστότοπος LA Observed τονίζοντας πως ο 39χρονος βραβευμένος δημοσιογράφος απέρριψε την ιδέα να επιστρέψει στην δημοσιογραφία.

kuznia-rob-708.jpg

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠ ΚΟΥΖΝΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ:

Ο 39χρονος δημοσιογράφος, εργαζόταν στην «Daily Breeze», μια εφημερίδα της Τόρανς με 63.000 συνδρομητές και 7 δημοσιογράφους, η οποία βραβεύτηκε χθες έπειτα από μια έρευνα που έκανε και αποκάλυψε την διαφθορά που λάμβανε χώρα σε σχολείο της περιοχής, το Centinela Valley Union High School.

poster-0.jpg
Και δεν είναι το μόνο βραβείο που έχει λάβει η «Daily Breeze», καθώς την περασμένη εβδομάδα τιμήθηκε με το National Headliner Award for Investigative Journalism, άλλο ένα βραβείο για την ερευνητική δημοσιογραφία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top