ΒΙΝΤΕΟ: γκάφα στα γενέθλια του γιου Λιάγκα - Σκορδά!

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι του Γιαννάκη

ΒΙΝΤΕΟ: γκάφα στα γενέθλια του γιου Λιάγκα - Σκορδά!

​Με ένα… λάθος, πολλή χαρά και καλούς φίλους, γιόρτασε τα γενέθλιά του ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Γιάννης!

Το πάρτι έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, σε παραλιακό χώρο στα νότια προάστια. Πρώτη έφτασε η παρουσιάστρια, μαζί με τα δύο της παιδιά, προκειμένου να υποδεχθεί τους καλεσμένους, ενώ, λίγο αργότερα κατέφτασε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Θέμα του πάρτι ήταν τα αγαπημένα του μικρού αυτοκίνητα, τα McQueen της Disney, με την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων να είναι ένα τρισδιάστατο αυτοκίνητο σε κόκκινο χρώμα. Εκεί έγινε και η… γκάφα, καθώς υπήρχαν πέντε κεράκια αντί για τέσσερα, όσα δηλαδή η ηλικία του Γιαννάκη. Όπως είπε on air η Φαίη, το extra κεράκι μπήκε κατά λάθος, ενώ ο Γιώργος έκανε πλάκα, λέγοντας ότι το άφησαν για λόγους οικονομίας ώστε του χρόνου να μην γίνει πάρτι.

Εκτός από τους συμμαθητές του μικρού, καλεσμένοι στο πάρτι ήταν συνεργάτες και φίλοι των γονιών τους, μεταξύ των οποίων οι Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, Γωγώ Μαστροκώστα, Δημήτρης Μάρκος, Όλγα Λαφαζάνη και Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες του πάρτι και δηλώσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top