Ο Γιώρ��ος Παπαδάκης μιλά για την αποχώρησή του από την TV!

Τι λέει σε όσους τον επικρίνουν για λαϊκισμό και για την κόντρα με τον Α. Γεωργιάδη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για την αποχώρησή του από την TV!

Για την αποχώρησή του από την τηλεόραση, αλλά και όσους κατά καιρούς τον επικρίνουν ως λαϊκιστή, μιλά ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ αναφέρεται και στην πρόσφατη on air κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη!

«Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, θέλω ακόμα δύο χρόνια για να βγω στη σύνταξη και, έτσι κι αλλιώς, είμαι και πολύ νεότερος από άλλους συναδέλφους μου εν ενεργεία. Σε ότι έχει να κάνει με την καρέκλα, την δίνω! Κάθε χρόνο τη δίνω, γιατί είμαι πολύ ζωηρός, σπάει και την αλλάζουμε στο τέλος της χρονιάς. Πέρα από την πλάκα, όμως, δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες! Αυτή η εκπομπή είναι του ΑΝΤ1 και όχι δική μου, έστω κι αν εγώ δημιούργησα αυτή την εκπομπή και αυτή τη ζώνη», λέει ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας ότι πριν το «Καλημέρα Ελλάδα» η τηλεόραση δεν είχε πρόγραμμα και χαρακτηρίζοντας την εκπομπή τέταρτο παιδί του.

Απαντώντας σε εκείνους που τον κατηγορούν για λαϊκισμό, ο Γιώργος Παπαδάκης παραδέχεται ότι έχει αισθανθεί ντροπή και αμηχανία με κάποια θέματα που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει και αναφέρει: «δεν με ενοχλεί καθόλου! Ας λένε ό,τι θέλουν! Την ζωή μου την ξέρω, δουλεύω από τα 12 μoυ χρόνια και δεν ήμουν από τζάκι. Έχω κάνει χιλιάδες δουλειές για να επιβιώσω».

Όσο για την κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη;
«Ο Άδωνις είναι πολύ καλό παιδί και τον ξέρω χρόνια… Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί του, ούτε κι εκείνος με εμένα. Οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, σχεδόν στα πάντα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόσφατη αντιπαράθεσή μας, ήταν λάθος στον αέρα η δική μου συμπεριφορά και η δική του. Αλλά, ξέρεις κάτι; Την ώρα που ο άλλος προσπαθεί να με θίξει, να με προσβάλει, να με στιγματίσει, δεν μπορώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να του πω χαμογελαστός “σας παρακαλώ, αυτό που λέτε θα ήθελα να το πάρετε πίσω”! Θα προσπαθήσω, βεβαίως, να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, ούτε με τον Άδωνι, ούτε με κανέναν», απαντά και προσθέτει πως συμφώνησαν με τον βουλευτή να μην ξανασυναντηθούν στο πλατό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top