Καμπούρη για τον καβγά με Παπαβασιλείου: «με υποτιμά όσο δεν μπορείς να φανταστείς»

Τι είπε για το περιστατικό και τις δηλώσεις της συμπαρουσιάστριάς της

Καμπούρη για τον καβγά με Παπαβασιλείου: «με υποτιμά όσο δεν μπορείς να φανταστείς»

Μπορεί στο πλατό να επήλθε -φαινομενικά τουλάχιστον- ηρεμία, μετά το on air ξεκατίνιασμα της Δέσποινας Καμπούρη και της Έλενας Παπαβασιλείου, ωστόσο, η πρώτη έδωσε τη δική της εκδοχή για τον καβγά που έγινε θέμα συζήτησης, ενώ απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι στόχος ήταν να ανέβει η τηλεθέαση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο παρουσιάστριες της εκπομπής «Γυναίκες» ξέσπασαν με αφορμή την lifestyle φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή, ενώ, σε συνέντευξή της, η Έλενα Παπαβασιλείου υποστήριξε πως «ήταν μια άτυχη στιγμή» και ότι η Δέσποινα αναχώρησε μετά το συμβάν.

«Όταν βρίσκεσαι στον αέρα μιας εκπομπής πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι και τις κακές στιγμές σου. Δεν σου φταίει ο τηλεθεατής σε κάτι! Διαφωνίες πάντα υπάρχουν σε έναν διάλογο, σε μια συζήτηση. Καλό είναι να έχεις επιχειρήματα, να είσαι ετοιμόλογος, τέτοιου είδους εντάσεις δεν πρέπει να συμβαίνουν για κανέναν λόγο. Αιφνιδιάστηκα πάρα πολύ και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα, δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει εκεί η κατάσταση», είπε η Δέσποινα.

Όπως πρόσθεσε, κατάλαβε ότι δεν ήταν πλάκα από τις αντιδράσεις τον τεχνικών και συνέχισε: «η επόμενη μέρα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αναλόγως πως αισθάνεται ο καθένας, πάντα είναι λίγο μουδιασμένα τα πράγματα, αλλά πάντα κάνουμε μια προσπάθεια και οφείλουμε να την κάνουμε. Όσο περνούν οι μέρες και περνάει και ο καιρός, τα πράγματα θα προσπαθήσουμε να εξομαλυνθούν και να είναι μια χαρά».

Απαντώντας στη δήλωση της Έλενας, αλλά και σε όσους υποστηρίζουν πως η κόντρα έγινε για να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης, η παρουσιάστρια ανέφερε: «δεν μιλήσαμε μετά το συμβάν γιατί είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού και έπρεπε να φύγω κατευθείαν. Επίσης, πιστεύω ότι, όταν είμαστε εν βρασμώ και όταν τα πράγματα είναι περίεργα και φορτισμένα, καλό θα είναι να μην κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Το χειρότερο απ' όσα ειπώθηκαν, εμένα αυτό με ��είραξε απ' όλα, είναι ότι κάποιοι είπαν ότι ήταν στημένο και ότι το κάναμε για να ανεβάσουμε τα νούμερα. Αυτό με υποτιμά όσο δεν μπορείς να φανταστείς».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Δέσποινα Καμπούρη για την κόντρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top