ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ στο Star: o 2oς κύκλος του «Arrow»!

Συντονιστείτε στις 18:50

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ στο Star: o 2oς κύκλος του «Arrow»!

​Από σήμερα, Κυριακή και κάθε Κυριακή, στις 18:50, έρχεται στο Star ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς «Arrow»!

Στον 2o κύκλο, ο Όλιβερ, συγκλονισμένος από τον θάνατο του Τόμι, επιστρέφει στο νησί όπου είχε απομονωθεί πριν από χρόνια. Αυτή τη φορά ηθελημένα, σε μία προσπάθεια να βρει το χαμένο του εαυτό. Ο Ντιγκλ και η Φελίσιτι τον πείθουν να επιστρέψει αλλά όλα είναι διαφορετικά. Πίσω στην πόλη, ο ήρωάς μας είναι αποφασισμένος να μην ξαναζήσει τη «διπλή» ζωή.

ARROW 2 (800x533).jpg

Όμως, παρά την αρχική του άρνηση, όλα αλλάζουν όταν νέοι, επικίνδυνοι εγκληματίες δημιουργούν προβλήματα στην πόλη. Ο «Γκριν Άροου» εμφανίζεται ξανά, αλλά αυτή τη φορά η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σύντομα, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται. Αρχικά στη Λόρελ, η οποία αντιμετωπίζει με τη σειρά της πρόβλημα με το αλκοόλ. Στη συνέχεια, σε μία σειρά ανθρώπων, που είναι άκρως επικίνδυνοι για την αποστολή του.

ARROW 4 (800x600).jpg

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου, η δράση κορυφώνεται με τον Όλιβερ να έρχεται αντιμέτωπος τόσο με τον αδίστακτο Σλέιντ, όσο και με τις αρχές του, που του επιβάλλουν να μη σκοτώνει ποτέ τους αντιπάλους του. Όταν όμως ο Σλέιντ απειλεί ευθέως τη γυναίκα που αγαπά, η κατάσταση γίνεται οριακή...

ΠΑΙΖΟΥΝ: Στίβεν Άμελ, Κέιτι Κάσιντι, Ντέιβιντ Ράμσεϊ, Γουίλα Χόλαντ, Μάνου Μπένετ. Σουζάνα Τόμσον, Πολ Μπλάκθορν

ARROW 3 (800x533).jpg

TRIVIA

- Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2013 - 2014. Ο 2ος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια.

- Η σειρά βασίζεται στον ήρωα κόμικ της DC Comics. Ο «Γκριν Άροου» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο 73ο τεύχος του περιοδικό «More Fun Comics» τον Νοέμβριο του 1941.

- Ο 2ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 9 Οκτωβρίου 2013.

- Για την καλύτερη προώθηση της σειράς, κυκλοφόρησε ταυτόχρονα και ένα 10σέλιδο βιβλίο κόμικ.

- Τα γυρίσματα της σειράς γίνονται στο Βανκούβερ του Καναδά.

- Το 2012 στα «Tv Guide Awards» η σειρά κέρδισε το βραβείο της «αγαπημένης νέας σειράς» ενώ το 2013 βραβεύτηκε στα BMI Film & TV Awards και στα Canadian Society of Cinematographers Award.

- Ο 3ος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2014, ενώ οι παραγωγοί έχ��υν ανακοινώσει ότι θα υπάρξει και 4ος κύκλος που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του 2ου κύκλου του «Arrow»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top