AYTOΣ είναι ο φωτογράφος που χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον Ράιν Ρέινολντς

Συνελήφθη από την Αστυνομία - ποιά κατηγορία αντιμετωπίζει

AYTOΣ είναι ο φωτογράφος που χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον Ράιν Ρέινολντς

​Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο φωτογράφος που, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, χτύπησε με το αυτοκίνητο του τον Ράιαν Ρέινολντς σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει μία αποκλειστική φωτογραφία του ηθοποιού!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Βανκούβερ, ο 52χρονος Ρικ Φέντικ ταυτοποιήθηκε από βίντεο της κάμερας ασφαλείας και αντιμετωπίζει την κατηγορία του εκφοβισμού, για την οποία μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως 5 χρόνια. Ο φωτογράφος, που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 28 του μήνα, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φέντικ έρχεται αντιμέτωπος με κάποιον celebrity: το 2010, παρέσυρε με το αμάξι του τον πρωταγωνιστή του «Twilight» Κέλαν Λουτζ, αλλά δεν διώχθηκε, το 2008 η Τζένιφερ Άνιστον έκανε παράπονα για εκείνον στην Αστυνομία, ενώ το 2007 βρέθηκε στα δικαστήρια με την Ντενίζ Ρίτσαρντς και την Πάμελα Άντερσον, τις οποίες κατηγόρησε ότι του επιτέθηκαν όταν προσπάθησε να τις φωτογραφήσει σε καζίνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top