Πώς θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τις ημέρες του Πάσχα!

Τι ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ

Πώς θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τις ημέρες του Πάσχα!

Τον τρόπο κυκλοφορίας των εφημερίδων λόγω των γιορτών του Πάσχα ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, διευκρινίζοντας παράλληλα πώς θα εργαστούν οι δημοσιογράφοι σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή όλες οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν κανονικά, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα βγουν οι κυριακάτικες εκδόσεις.

Την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα, την Τρίτη του Πάσχα θα κυκλοφορήσουν μόνο εκείνες που βγαίνουν κάθε Δευτέρα και από την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν ξανά όλες οι εφημερίδες.

Οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων θα εργαστούν κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου και της Δευτέρας του Πάσχα όπως τις Κυριακές και τις αργίες. Επίσης, οι εργαζόμενοι των Οικονομικών Υπηρεσιών των εφημερίδων δεν θα εργαστούν τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Οι τεχνικοί Τύπου θα εργαστούν κατά τις παραπάνω αργίες ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων, ενώ οι τεχνικοί Τύπου που εργάζονται στα τυπογραφεία θα εργαστούν για την έκδοση των φύλλων του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι τις 7 μ.μ. της Μεγάλης Παρασκευής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top