Πέτρος Πολυχρονίδης: «μετά το διαζύγιο, νομίζω έγινα καλύτερος σύντροφος»

Τι αποκάλυψε για την ζωή του ο παρουσιαστής του «Τροχού Της Τύχης»

Πέτρος Πολυχρονίδης: «μετά το διαζύγιο, νομίζω έγινα καλύτερος σύντροφος»

​Για το διαζύγιό του, τα παιδιά του και τα φετίχ του, μίλησε στην εκπομπή «Μία» ο παρουσιαστής του «Τροχού Της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης!

«Έχω έναν γιο, μια λατρεία 7,5 ετών και μια κόρη, τον έρωτά μου τον μικρό, 4,5 ετών… Με βλέπουν στον “Τροχό” και λένε ότι είμαι ο πιο όμορφος μπαμπάς στον κόσμο και η κόρη μου θέλει να κάνει την Τζούλια Νόβα για να γυρίζει τα γράμματα», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Όπως πρόσθεσε ο Πέτρος, είναι διαφορετικός μπαμπάς με τον γιο του και διαφορετικός με την κόρη του: «μπορεί να έχουμε πάρει διαζύγιο με την σύζυγό μου, αλλά με τον γιο μου βρισκόμαστε καθημερινά, συζητάμε και προσπαθώ να είμαι αυστηρός, όχι μόνο καλός επειδή δεν μένουμε μαζί όλη μέρα».

«Νομίζω ότι τα ζευγάρια χωρίζουν για διάφορους λόγους. Νομίζω ότι οι οικογένειες διαλύονται πλέον πιο εύκολα γιατί οι γυναίκες έχουν μπει για τα καλά στην αγορά εργασίας. Και δεν το λέω φαλλοκρατικά, αλλά με την έννοια πως οι γυναίκες έχουν την ιερά εργασία να ανατρέφουν τα παιδιά και το σπιτικό. Από την στιγμή που βγαίνουν στην αγορά εργασίας, οι γυναίκες γίνονται πια χίλια κομμάτια και δεν μπορούν να ανταποκριθούν», υποστήριξε ο παρουσιαστής, συμπληρώνοντας πως ο ερχομός των παιδιών αλλάζει την ζωή του ζευγαριού.

Ο Πέτρος παραδέχθηκε πως το διαζύγιο άλλαξε την ζωή του: «φροντίζω την ζωή μου πλέον διαφορετικά. Έχω θυσιάσει ακόμα και δουλειά για να δω τα παιδιά μου, τα βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ότι όταν έμενα μαζί τους! Ηρέμησα, νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος και για τα παιδιά μου και για τη νέα μου σύντροφο».

«Το παν είναι να υπάρχει συνεννόηση και ωραία εικόνα, ακόμα και μετά τον χωρισμό! Αυτό το καταφέρνεις με τον πολιτισμό. Με την πρώην σύζυγό μου είμαστε υπέρ του να μας βλέπουν πάντα ωραία κι ας μην είμαστε στον ίδιο χώρο, παρά να μας βλέπουν μαζί και κάπως. Τα παιδιά μας δεν μας έχουν δει ποτέ κάπως», υπογράμμισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «όταν ο άνθρωπος αγαπάει, ακούει την καρδιά και δεν γίνεται να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί μια σχέση ή ένας γάμος».

Δείτε στο βίντεο ��σα είπε ο Πέτρος στην εκπομπή «Μία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top