Αυτά είναι τα νέα πολυτελή γραφεία του Facebook

Ένας χώρος λειτουργικός και όμορφος

​Βλέποντας τις καινούργιες εγκαταστάσεις του Facebook στην περιοχή «Menlo Park» στην Καλιφόρνια δεν αισθάνεσαι ότι βλέπεις γραφεία εταιρίας αλλά χώρους πολυτελούς ξενοδοχείου.

facebook 1.jpg

Ο δημιουργός του, ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ θέλησε να στεγάσει την ομάδα που δουλεύει σκληρά για το συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης σε ένα χώρο με όλες τις ανέσεις. Η εταιρία άλλωστε δεν περιέχει μόνο γραφεία και υπολογιστές αλλά και μέρη στα οποία ο εργαζόμενος μπορεί να ψυχαγωγηθεί.

facebook 3.jpg

Καταρχήν τα κτίρια είναι τεράστια και ο κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να έχει μαζί του χάρτη για να μην χαθεί. Όλο το κτίριο έχει γύρω- γύρω τζάμια για να μπορούν οι εργαζόμενοι να βλέπουν τον καταπράσινο κήπο με τα πολύχρωμα λουλούδια.

facebook 5.jpg

Ακόμα και η αίθουσα τ��ν συνεδριάσεων είναι γεμάτη χρωματιστές μπάλες.

facebook 4.jpg

Το σχεδιασμό των γραφείων έκανε ο Φράνκ Γκέιρι, ύστερα από εντολή του ιδρυτή του facebook, να δημιουργήσει έναν λειτουργικό και ευχάριστο χώρο έτσι ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι να αποδίδουν καλύτερα.

facebook 8.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top