Κιμ Καρντάσιαν: «Αν μείνω δεύτερη φορά έγκυος κινδυνεύω από σοβαρή αιμορραγία»

«Ο γιατρός μου είπε πως ίσως χρειαστεί να αφαιρέσω τα γεννητικά μου όργανα»

Κιμ Καρντάσιαν: «Αν μείνω δεύτερη φορά έγκυος κινδυνεύω από σοβαρή αιμορραγία»

​Το ότι η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί απελπισμένα να μείνει για δεύτερη φορά έγκυος από τον Κάνι Γουέστ είναι γνωστό και σας το έχουμε γράψει πολλάκις από το star.gr.

spl979639_001.jpg
Παρά το γεγονός ωστόσο ότι όπως δήλωσε (η ίδια) με τον 35χρονο ράπερ κάνουν σεξ 500 φορές την ημέρα, η 34χρονη τηλεπερσόνα δεν μένει έγκυος, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας.

Στο video που θα δείτε από το επερχόμενο επεισόδιο του reality «Keeping Up With the Kardashians», θα δείτε την Κιμ να λέει πανικόβλητη στον σύζυγό της πως ίσως και να μην μπορεί να κάνει άλλο παιδί.

spl982898_017.jpg

Μάλιστα περιγράφει την διάγνωση του γιατρού με… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λέγοντας:

«Μόλις τελείωσα με το ραντεβού που είχα με τον γιατρό μου και μου είπε πως πρέπει να κάνω κάποιο είδος χειρουργείου ώστε να καθαρίσω κάτι από την μήτρα μου. Ο συγκεκριμένος γιατρός που συμβουλεύτηκα σήμερα, μου είπε το κάθε κακό σενάριο που μπορεί να μου συμβεί αν μείνω για δεύτερη φορά έγκυος. Μου εξήγησε πω�� αν τα καταφέρω αυτό θα είναι και το τελευταίο μου, καθώς το πρόβλημα είναι ότι ο πλακούντας μου μεγάλωσε μέσα στην μήτρα μου. Αν μάλιστα μείνει ξανά έγκυος, κινδυνεύει σοβαρά με βαριά αιμορραγία, αλλά και την πιθανότητα να αφαιρέσει τα γεννητικά της όργανα».

spl985426_001.jpg
Τέλος, πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει τίποτα στην γη που να θέλω περισσότερο».

Να σημειώσουμε πως Καρντάσιαν και Κάνι Γουέστ έχουν ήδη μια κορούλα, την 22 μηνών Νορθ Γουέστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top