Ξανά μαζί, μετά από ένα χρόνο χωρισμού, Συνατσάκη - Στρατής!

Τι έφερε κοντά την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή

Ξανά μαζί, μετά από ένα χρόνο χωρισμού, Συνατσάκη - Στρατής!

​Τετ α τετ, περίπου ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, βρέθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής, που κλήθηκαν να αφήσουν στην άκρη το πάλαι ποτέ love story τους και να συνυπάρξουν!

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής συναντήθηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε, στο στούντιο «Κάπα», όπου μαγνητοσκοπήθηκε το «Πρωινό» για την Τρίτη, 14 Απριλίου, που θα έχει καλεσμένους τον Μύρωνα και τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη μεταξύ τους, κάτι που έγινε αντιληπτό και από τους υπόλοιπους, παρουσιαστές και τεχνικούς. Όταν συναντήθηκαν στο πλατό, η Μαίρη και ο Μύρωνας, που χώρισαν πέρυσι τον Απρίλιο μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και συμβίωσης, αντάλλαξαν μία σφιχτή αγκαλιά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η παρουσιάστρια δεν φαινόταν έτοιμη για μία τέτοια συνάντηση, σε αντίθεση με τον τραγουδιστή που έδειχνε πιο άνετος.

Μάλι��τα, όσο ο Μύρωνας και ο Ησαΐας μιλούσαν για την συνεργασία τους, η Μαίρη έπαιζε με τα μαλλιά της από αμηχανία ή κοιτούσε το μόνιτορ, ενώ στους τίτλους τέλους έγινε καπνός...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top