Έλυσαν τις διαφορές τους on air Τσαρούχας- Λιάγκας

«Είναι λάθος. Δεν είναι ηθικό αυτό» ξεσπάθωσε ο ηθοποιός

Έλυσαν τις διαφορές τους on air Τσαρούχας- Λιάγκας

Τις διαφορές τους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και με την παρουσία των τηλεθεατών αποφάσισαν να λύσουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής σχολίασε τη δήλωση του ηθοποιού πως φιλοξενούσε στο σπίτι του τη σύζυγό του Θεοφανία Παπαθωμά όταν εκείνη ήταν έγκυος από το Γρηγόρη Πετράκο, τονίζοντας πως εκείνος στη θέση του δεν θα τη φιλοξενούσε.

Σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτό που είχε ειπωθεί τότε!

«Είναι λάθος σ’ έναν άνθρωπο που μόλις έχει κάνει μία παράσταση στα πέντε λεπτά να έρχεσαι και να του λες πως αυτός είπε αυτό για σένα. Το πιο έξυπνο που θα μπορούσα τότε να πω εκείνη τη στιγμή ήταν πως ο Γιώργος αποκλείεται να το είπε αυτό και να τελείωνε εκεί το θέμα. Όταν όμως έχω 180 σφυγμούς εκείνη την ώρα, και καλώς η κακώς αισθάνομαι εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη δεν μπορώ να απαντήσω έτσι» ξεσπάθωσε ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Εγώ βγήκα την άλλη μέρα και είπα πως ο Τσαρούχας αποκλείεται να ξέρει ακριβώς τι έχω πει ήμουν σίγουρός πως δεν ήξερες».

Παράλληλα ο πρώην σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά κακοχαρακτήρισε και το γεγονός πως η ρεπόρτερ του «Πρωινού» του μετέφερε λανθασμένα αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «είναι λάθος. Δεν είναι καθόλου ηθικό. Έχεις μία ρεπόρτερ που μου λέει τελείως άλλο από αυτό που έχεις πει» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top