Μεγάλη έρευνα του Τ. Τέλλογλου με θέμα: «Το κρυφό ταμείο μιας πολυεθνικής»

Την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 00:30

Μεγάλη έρευνα του Τ. Τέλλογλου με θέμα: «Το κρυφό ταμείο μιας πολυεθνικής»
Την Τρίτη 31 Μαρτίου, στις 00:30 ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει μία ακόμα μεγάλη έρευνα με θέμα «Το κρυφό ταμείο μιας πολυεθνικής».

Η έρευνα του Star ταξιδεύει αυτή τη φορά στη Στοκχόλμη για να συναντηθεί με ένα πρώην στέλεχος της Ericsson, τον Λίς Όλοφ Νέντσελ, πού δούλεψε επί 30 χρόνια στο σουηδικό κολοσσό και κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών για την υπόθεση πληρωμών, που έκανε στα πλαίσια της σύμβασης των λεγόμενων ιπτάμενων ραντάρ.

Ο Νέντσελ ήταν επί μία 5ετία υπεύθυνος για το «δεύτερο ταμείο» του πρώην εργοδότη του για δραστηριότητες στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, στη Ρωσία αλλά και την Ελλάδα. Χρειάστηκε να ταξιδέψει έκτακτα στην Ελβετία, όταν του ζητήθηκε να αποσύρει και να καταστρέψει έγγραφα, που φύλαγε στις θυρίδες του, να επιστρατεύσει τράπεζες στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και να σταθεί απέναντι στους δικαστές του σε δύο χώρες, μαζί με τον πρώην εργοδότη του, για φορολογικά αδικήματα, για τα οποία τελικά αθωώθηκε.

Όταν άκουσε ότι ο πρώην Διευθυντής Εξοπλισμών του Ελληνικού ΥΕΘΑ παραδέχθηκε παράνομες πληρωμές σε ένα πρόγραμμα προμηθειών, στο οποίο κι αυτός συμμετείχε, «χτύπησαν πολλές καμπάνες μέσα του».

«Το κρυφό ταμείο μιας πολυεθνικής», Τρίτη 31 Μαρτίου στις 00:30, μεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τάσου Τέλλογλου.

Ρεπορτάζ: Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Μίλησης
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός

Δείτε το τρέιλερ της έρευνας T.T. «Το κρυφό ταμείο μιας πολυεθνικής»
�� Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top