«Καρφώνει» Λιάγκα η Γερμανού μετά τα σχόλια για τον χωρισμό της: «έλεος!»

Απάντηση με... φαγκρί και μπάμιες στα όσα είπε ο παρουσιαστής

«Καρφώνει» Λιάγκα η Γερμανού μετά τα σχόλια για τον χωρισμό της: «έλεος!»

​Με ένα λιτό, αλλά… θεϊκό tweet απάντησε η Ναταλία Γερμανού στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και την επίθεσή του εναντίον της, με αφορμή το «από πηδίκουλες γέμισε ο τόπος» και την φημολογούμενη σχέση του Μάνου Ιωάννου με την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παρουσιαστής έκανε ολόκληρη ανάλυση στο «Πρωινό» για τους λόγους που οδήγησαν την Ναταλία και τον Μάνο στο χωρισμό, κατηγορώντας έμμεσα πλην σαφέστατα την παρουσιάστρια. «Δεν μπορείς να είσαι μ’ ένα τύπο, να καταλαβαίνουμε όλοι ότι η Ναταλία ουσιαστικά είναι εκείνη που τέλειωσε τη σχέση, εγώ έτσι έχω καταλάβει πάντως και ξαφνικά επειδή ο άλλος κάνει ένα βήμα παρακάτω, ακόμα και σοβαρή σχέση να μην είναι αλλά επιφανειακή, να τον λες πηδίκουλα», είπε, μεταξύ άλλων.

«Αν ανεβάσω στο insta συνταγή για φαγκρί με μπάμιες τα blogs και τα πρωϊνά θα πουν : Το πρώτο μήνυμα της Γερμανού για το χωρισμό της. #eleos», έγραψε η Ναταλία στο Twitter. Λες να… του μπουν ιδέες του Λιάγκα και προβεί σε νέες αναλύσεις, για το φαγκρί και τις μπάμιες, σήμερα;

Untitled.jpg

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργο�� Λιάγκας για την Ναταλία, τον Μάνο και τους... πηδίκουλες!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ζευγάρι ο Μάνος Ιωάννου και η αδερφή της Χοψονίδου; Τι λένε στο star.gr φιλικά τους πρόσωπα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top