Ξέσπασε η Στεφανίδου για τον 18χρονο που κατηγορούν χωρίς αποδείξεις ως δολοφόνο του Βαγγέλη!

«Η βία εναντίον παιδιών συνεχίζεται, αυτή τη φορά από ενήλικες»

Ξέσπασε η Στεφανίδου για τον 18χρονο που κατηγορούν χωρίς αποδείξεις ως δολοφόνο του Βαγγέλη!

Άστραψε και βρόντηξε η Τατιάνα Στεφανίδου με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε κάποια sites και δείχνουν φωτογραφίες ενός 18χρονου, υποστηρίζοντας ότι είναι ένοχος για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

«Η βία εναντίον παιδιών συνεχίζεται, αυτή τη φορά από ενήλικες! Βία από αυτούς που ζητούν την κάθαρση, που λένε να αποδοθούν ευθύνες, από αυτούς που πρέπει να δείξουν σύνεση, από αυτούς που οφείλουν να καθοδηγούν τα παιδιά», είπε on air η παρουσιάστρια του Star.

Μάλιστα, λίγο πριν η εκπομπή «Μία» προβάλλει συνέντευξη του παιδιού που φέρεται ως ένοχος, η Τατι��να συνέχισε: «έχουν κανιβαλίσει αυτό το παιδί στο Ίντερνετ και το παιδάκι αυτό, το οποίο δεν έχει σχέση με την παρέα τον Κρητικών, έχει κλειστεί μέσα στη Σχολή, δέχεται επιθέσεις διαδικτυακές και όχι μόνο και φοβάται να κυκλοφορήσει! Τον δείχνουν όλοι με το δάχτυλο “είσαι ο δολοφόνος του Βαγγέλη”. Γιατί; Γιατί είχε ακουστει πως ο αρχηγός των Κρητικών είναι φαντάρος και το παιδί αυτό έτυχε να φοράει σε μια φωτογραφία ένα στρατιωτικό μπουφάν!».

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα της παρουσιάστριας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top