«Μαύρο Τριαντάφυλλο»: H οικειότητα της Οζλέμ με τον Κασίμ μεγαλώνει τον θυμό του Κεντάλ

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο-Συντονιστείτε στις 08:00-Πρώτη ανάρτηση: 09/03/2015 00:00

​Σήμερα το πρωί στις 08:00 συντιονιστείτε στι Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Μαύρο Τριαντάφυλλο».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

H οικειότητα της Οζλέμ με τον Κασίμ γίνεται αιτία να μεγαλώσει ο θυμός του Κεντάλ και έτσι, εκείνη πληρώνει το τίμημα γι’ αυτό. Ο Κασίμ από τη μια προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τον διοικητή Ογούζ και από την άλλη προσπαθεί να πάρει το CD από την Οζλέμ.

Γι’ αυτό το λόγο πηγαίνει στο αρχοντικό αλλά δεν ξέρει τον κίνδυνο, που θα αντιμετωπίσει. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, που δέχεται ο Κεντάλ, αναστατώνει τη ζωή του και σπέρνει την αμφιβολία σχετικά με την τύχη του Μουράτ. Ο κλοιός σφίγγει όλο και πιο πολύ και έτσι βρίσκεται στριμωγμένος για τα καλά.

Η Εμπρού συνεχίζει την έρευνα μετά τις υποψίες της για τον θάνατο του Μουράτ. Αποκαλύπτει τις αμφιβολίες της για τον θάνατο του Μουράτ στην Καντριγιέ και έτσι, για άλλη μια φορά, η Καντριγιέ βρίσκεται στριμωγμένη ανάμεσα στη συνείδησή της και στην Εμπρού. Η Καντριγιέ δεν μπορεί να αντέξει πια την πίεση της συνείδησής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top