Μαίρη Συνατσάκη: «Έψαξα κινητό συντρόφου μου και στεναχωρήθηκα με αυτό που βρήκα»

«Δεν μου αρέσει πολύ το concept “τρίτα πρόσωπα”»

Μαίρη Συνατσάκη: «Έψαξα κινητό συντρόφου μου και στεναχωρήθηκα με αυτό που βρήκα»

​Το ότι έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της στο παρελθόν παραδέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη:

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που βρήκα. Έκτοτε, αποφάσισα να μην ξαναψάξω, γιατί ως γνωστόν όποιος ψάχνει… βρίσκει. Ξέρεις, αν έχεις πρόβλημα στη σχέση σου, δεν χρειάζεται να ψάχνεις κινητά».

Πως όμως συμπεριφέρεται σε έναν καυγά όταν είναι σε σχέση;

«Δεν είμαι τόσο ζεν όσο νομίζεις. Όταν τσακώνομαι, τσακώνομαι για τα καλά. Αλλά πράγματα δεν σπάω, το πολύ να βαρέσω μια πόρτα στο πέρασμα μου. Δεν κάνω τέτοια σκηνικά, γιατί μετά μου φαίνεται ότι έχω βαρέσει υστερία και δεν μου αρέσει αυτό για την εικόνα του εαυτού μου. Αν δηλαδή σπάσω τα μισά γυαλικά του σπιτιού, μετά δεν θα έχω καλή αυτοεικόνα για μένα».

Θα μπορούσε όμως στη ζωή της να είναι με έναν «αλήτη»;

«Έ��ω υπάρξει στη ζωή μου με ανθρώπους περιπετειώδεις. Οι φάσεις είναι για να τις περνάμε όλοι. Υπάρχουν περίοδοι που πολλοί άνθρωποι φέρονται εγωιστικά και έχουν την ανάγκη να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους. Πιστεύω περισσότερο στις χημείες, όχι τόσο στα καλά και στα κακά παιδιά».

Όσο για την απιστία; Εξηγεί πως «δεν μου αρέσει το concept τρίτα πρόσωπα. Προστατεύομαι από αυτό, και προστατεύω και τους άλλους. Αν είναι, χωρίζεις και κάνεις ο,τι θέλεις».

Αυτό που θέλει από μια σχέση, είναι «να είσαι με κάποιον που να σου προκαλεί την απίθανη χαρά να κάθεσαι μαζί του σε έναν καναπέ όλη την ώρα. Αυτό συνέβαινε με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω υπάρξει στη ζωή μου. Μένεις εκεί όπου μπορείς να μοιραστείς τον καναπέ σου και την σιωπή σου».

Τέλος, αναφερόμενη στο πως διατηρεί το σώμα της, λέει:

«Δεν προσέχω υστερικά την διατροφή μου, ούτε κάνω συστηματικά γυμναστική. Απλά χορεύω. Η αυτοπεποίθηση μου, όπως και των περισσότερων γυναικών, δεν μπορεί να περιστρέφεται μόνο γύρω από την εικόνα μας. Για παράδειγμα, θα με ρίξει περισσότερο ψυχολογικά αν νιώσω χαζή απέναντι σε μια κατάσταση, παρά αν μια ημέρα ξυπνήσω και νιώσω άσχημη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top