Στης Eurovision τον τελικό μας πήρε ο ύπνος στο λεπτό!

Τα… βασανιστήρια της βραδιάς που και να θες δεν τα ξεχνάς

Στης Eurovision τον τελικό μας πήρε ο ύπνος στο λεπτό!

​Τι είχες Γιάννη (δεν εννοώ τον Βαρουφάκη, αυτός γράφεται με ένα «ν»), τι είχα πάντα: βασανιστική, χωρίς αισθητική και με μπόλικη δόση… υπνηλίας ήταν η χθεσινή βραδιά της Eurovision, που παίρνει επάξια το βραβείο του χειρότερου ελληνικού τελικού έως σήμερα!

Ο χώρος μικρός και ακατάλληλος, η σκηνή τόοοοσο μικρή που έτρεμε το φυλλοκάρδι μου μην πέσει κάποιος, τα φώτα ελάχιστα λες και είχαν καεί τα μισά ή κοιμόταν το μωρό και δεν έπρεπε να το ενοχλούμε. Κι ακόμα δεν είχε αρχίσει καν…

Κάπου εκεί βγήκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη και μας έδειξαν πόσο… επιστήθιες φίλες είναι, σε ένα crash test για το ποια έχει το πιο βαθύ και λαδωμένο ντεκολτέ. Στη συνέχεια, δε, βγήκαν τυλιγμένες σε λαμέ ωσάν μπαρμπούνια στο αλουμινόχαρτο και στο τέλος με ό,τι πούλια και παγιέτα βρέθηκε στην Αθήνα, με την παντελή απουσία στηθόδεσμου να δείχνει το… χαλαρό το κλίμα.

0693_PAPADIMITRIOY_SINATSAKI_04032015 (572x800).jpg
(Τόσα χιλιόμετρα λαμέ και δε σε νίκησα καημέ... #Ζωζώ)

Το στυλιστικό έγκλημα συνεχίστηκε και σε κάποιους από τους υποψηφίους, με την Shaya να με απογοητεύει πλήρως, καθώς εμφανίστηκε με λευκή ρόμπα τύπου «μπαίνω για μασάζ» και κατέληξε με «θα ‘θέλα να 'μουν Μπιγιονσέ» στραφταλιζέ! Στο μεταξύ, προσπαθούσα να συνέλθω από την Τζο Λαζοπούλου των C:Real που μου φάνηκε ότι βγήκε με το... καλό της το μαγιό κι ένα ριχτό για να μην αρπάξει καμιά πούντα, ενώ ακόμα αναρωτιέμαι γιατί τελείωσε στα μισά η ξανθιά βαφή στον Barrice και γιατί δεν πήγε κομμωτήριο να κάνει ρίζα...

0980_SHAYA_04032015 (563x800).jpg
(Μετά την Μπιγιόνσε, θα βγει και η Λέιντι Γκάγκα;)

Τα κορίτσια προσπάθησαν, αλλά δεν τους βγήκε. Και γι’ αυτό δεν φταίει το ότι καλομάθαμε με Καπουτζίδη και Βανδή, αλλά το ότι δεν ξεκόλλησαν από το autocue στιγμή! Ένα autocue με κείμενα άνευρα, ανέμπνευστα, χωρίς την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ και, σε αρκετές περιπτώσεις, γνώσεις για τον μουσικό διαγωνισμό (χρειάζονται κι αυτές, εκτός από τον -ο Θεος να τον κάνει- χαβαλέ).

Το βίντεο - αναδρομή ίδιο και απαράλαχτο με εκείνα που τόσα χρόνια βλέπουμε (πάλι καλά που προσθέτουν και την συμμετοχή της χρονιάς που πέρασε δηλαδή), το καλλιτεχνικό πρόγραμμα (ελληνιστι… guests) χωρίς έμπνευση και ενδιαφέρον, με εξαίρεση, ίσως τους Freaky Fortune.

1241_ELENA_PAPARIZOY_04032015 (549x800).jpg
(Έλενα; Is that you my number one;)

Βλέπεις, μπορεί οι One να επανενώθηκαν και να περίμενα με λαχτάρα να θυμηθώ τα μαθητικά τα χρόνια, ωστόσο, αυτό που μου έμεινε ήταν η… τερακότα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, που αρκούσε για να σκεπάσει όλους τους παριστάμενους, ενώ στο φινάλε ήρθαν να με αποτελειώσουν οι Boys and Noise, που είπαν το «Die For You» δικαιώνοντας πλήρως το όνομά τους, τουτέστιν αγόρια και φασαρία.

Μια κατηγορία από μόνη της η Έλενα Παπαρίζου, την οποία, sorry κιόλας, θα προτιμούσα να την δω να λέει το «My Number One» και όχι να… απομυθοποιείται σε απευθείας σύνδεση! Ουδέποτε κατάλαβα γιατί δεν ανέλαβε να μας θυμίσει τις στιγμές δόξας του 2005, αλλά αναλώθηκε σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προωθήσει τα νέα της τραγούδια, ντυμένη με ρούχα που θύμιζαν φολκόρ ριχτάρια από καναπέ μιας άλλης εποχής και δεν την κολάκευαν καθόλου.

0790_THOMAI_APERGI_04032015 (550x800) (2).jpg
(Οh my God! Η Μαίρη είναι πιο... σολάριουμ από εμένα!)

Για το φινάλε θέλω... βοήθεια!
Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω, ποιά ήταν τελικά η «μις δήθεν ηλιοκαμένη»;
Βλέπεις, Μαίρη Συνατσάκη και Θωμαή Απέργη έριξαν τόοοοσο… φούμο επάνω τους, που έκαναν την Shaya, η οποία το έχει από φυσικού της το χρωματάκι, να μοιάζει άσπρη πέτρα ξέξασπρη!

Άντε, καλή επιτυχία στη Βιέννη και, ελπίζω, το φετινό να ήταν το «last breath» σε ελληνικούς τελικούς αδιαφορίας και νύστας...

Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top