ΣΗΜΕΡΑ στη δημοσιότητα τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision!

Στην τελική ευθεία για να επιλέξουμε κομμάτι για την Βιέννη

ΣΗΜΕΡΑ στη δημοσιότητα τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision!

​Τα πέντε τραγούδια που διεκδικούν το «χρίσμα» της Ελλάδας για την 60η Eurovision θα αποκαλύψουν σήμερα το μεσημέρι οι διοργανωτές, περίπου μία εβδομάδα πριν την βραδιά επιλογής!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα τραγούδια θα δοθούν στη δημοσιότητα με συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 12:30, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ενώ θα «ανέβουν» στο Ίντερνετ τα video clips, τα οποία, όπως έχει γράψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το star.gr, γυρίστηκαν προ ημερών σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Με βάση τα teasers που έχουν δημοσιευτεί, Barrice, C:Real και Shaya έχουν π��π κομμάτια με ελληνικές «πινελιές» και αγγλικό στίχο, η Μαρία Έλενα Κυριάκου δυναμική μπαλάντα με αγγλικό στίχο και η Θωμαή Απέργη τζαζ ποπ ρυθμό με ελληνικό στίχο.

Το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη θα το επιλέξουμε την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Μαρτίου: ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 21:00, στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», με παρουσιάστριες την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στη σκηνή αναμένεται να ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου, δέκα χρόνια μετά την πρωτιά με το «My Number One», το συγκρότημα One που επανενώνεται και ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή Eurovision, Γιάννης Καραγιάννης.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης, στις 19 Μαΐου, διεκδικώντας ένα από τα «εισιτήρια» για τον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.

Ακούστε στο βίντεο τα teasers των πέντε τραγουδιών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top