Τζένη Μπαλατσινού: «πάω μόνη μου στο δωμάτιο και κλαίω»

Τι εξομολογήθηκε για τα παιδιά της και την ζωή της μετά τον χωρισμό;

Τζένη Μπαλατσινού: «πάω μόνη μου στο δωμάτιο και κλαίω»

​Για την ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και τους φόβους της για τα παιδιά της, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Μία» η Τζένη Μπαλατσινού!

«Η μικρή μου κόρη έγινε 16, είναι ηλικία ορόσημο, όπως και τα 18. Και στα 17 συγκινήθηκα πέρσι, με την μεγάλη. Νομίζω ότι από τα 15 και μετά συγκινούμαι συνέχεια, με έχει πιάσει κάτι σαν νοσταλγία και σκέφτομαι ότι μου φεύγουνε», εξομολογήθηκε το πρώην μοντέλο – νυν παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως φροντίζει να μιλάει με τα παιδιά της με ουσία και να περνάει μαζί τους ποιοτικό χρόνο.

Η Τζένη αναφέρθηκε και στο γιο της, Μάξιμο, που είναι 7,5 ετών και, όπως είπε, θα της μείνει όταν τα κορίτσια φύγουν από το σπίτι: «έχουμε δράματα! Πάω μόνη μου στο δωμάτιο, κλαίω, μετά ξαναγυρνάω, το παίζω άνετη, κάνω μαλλιά… Θα μείνω στο τέλος με τον μικρό μόνη στο σπ��τι όταν οι κόρες μου φύγουν! Καλά προνόησα, έχω κάβα».

Παρά το ότι εδώ και έξι μήνες έχουν χωρίσει, η Τζένη και ο Πέτρος Κωστόπουλος διατηρούν φιλικές σχέσεις και, μάλιστα, πέρασαν μαζί τα γενέθλιά του: «Τα περάσαμε οικογενειακά, όλοι μαζί και μετά βλέπαμε μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top