ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: η νικήτρια του «The Voice» αντί για την Τάμτα στην Eurovision;

Φήμες για συμμετοχή της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον ελληνικό τελικό

ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: η νικήτρια του «The Voice» αντί για την Τάμτα στην Eurovision;

​Μέσω… Eurovision φαίνεται πως θα προσπαθήσει η νικήτρια του «The Voice» Μαρία Έλενα Κυριάκου να κάνει το «μπαμ» που πολλοί περίμεναν μετά το talent show, αλλά ποτέ δεν ήρθε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η Minos - Universal φαίνεται πως «έριξε» στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα της Κύπριας τραγουδίστριας, αποσύροντας την πρόταση για την Τάμτα.

Η σχετική φημολογία «φουντώνει» και από σχόλιο που έκανε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στη σελίδα της στο Facebook: «γιατί όχι;» και μία χαμογελαστή φατσούλα έγραψε η τραγουδίστρια όταν διαδικτυακός της φίλος της πρότεινε να πάει στην Eurovision!

kiriakoufb.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Θεοδώρου, η προθεσμία των διοργανωτών προς τις δισκογραφικές λήγει αύριο, Τετάρτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στους καλλιτέχνες που έχουν προταθεί (θυμίζουμε πως είναι οι Τάμτα, Θωμαή Απέργη, Διονύσης Σχοινάς, Shaya και C:Real), ενώ ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη θα γίνει στις 3 ή 4 Μαρτίου.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top