Η μάχη της κουτάλας!Αλερτάς για κόντρα με Πετρετζίκη: «Εγώ δεν ζω από την τηλεόραση»

«Με ενοχλεί ότι κάποιοι πάνε να πλασάρουν στην αγορά ότι τα κάνουν όλα»

Η μάχη της κουτάλας!Αλερτάς για κόντρα με Πετρετζίκη: «Εγώ δεν ζω από την τηλεόραση»

Θυμάστε που πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε γράψει από το star.gr ότι ο καταξιωμένος ζαχαροπλάστης Διονύσης Αλέρτας, αποχώρησε από την εκπομπή «Joy» του Mega αφήνοντας αιχμές για λογοκρισία;

Στα post του στο Facebook, είχε αποκαλέσει έναν τηλεσέφ «άμπαλο», λέγοντας πως την έχει δει και ζαχαροπλάστης.

Όταν λοιπόν το κανάλι του ζήτησε να διαγράψει το εν λόγω post επειδή θεώρησαν ότι «φωτογραφίζει» τον άλλο μάγειρα του Mega, Άκη Πετρετζίκη, εκείνος προτίμησε να αποχωρήσει τελείως.

Τι λέει για όλα αυτά ο Διονύσης Αλέρτας; Η κάμερα της εκπομπής «Μία» τον επισκέφτηκε στο ζαχαροπλαστείο του, όπου και εξήγησε τι έχει συμβεί:

«Αποχώρησα από το “Joy”. Σταμάτησα. Δεν έκανα πίσω στο σχόλιο μου. Και δεν υπήρχε λόγος. Δεν σχολίασα κάποιον επώνυμο και δεν έχουμε χούντα! Με πήρανε τηλέφωνο από ένα περιοδικό και μου ζήτησαν να κάνω φωτογράφιση στο μαγαζί με έναν τηλεμάγειρα. Εγώ δεν δέχτηκα, προσβλήθηκα και φώναξα λίγο παραπάνω».

Στα λεγόμενα του αποφεύγει να παραδεχτεί ότι στόχευε τον Άκη Πετρετζίκη, και εξηγεί:

«Δεν υπάρχει κόντρα με μένα και τον Άκη. Το παιδί δεν το ξέρω καν. Εγώ είμαι 15 χρόνια ζαχαροπλάστης. Άλλοι είναι πιο λίγο. Εγώ δεν ζω από την τηλεόραση».

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως «με ενοχλεί ότι κάποιοι πάνε να πλασάρουν στην αγορά ότι τα κάνουν όλα. Ότι είναι και ζαχαροπλάστες, και μάγειρες και γευσιγνώστες και food blogger. Δεν μπορείς να δηλώνεις τα πάντα, γιατί δεν τα κάνεις όλα καλά. �� θα είσαι μέτριος σε όλα, ή καλός σε ένα».

Για να καταλήξει όλο νόημα πως «δεν ζω από την τηλεόραση, ούτε η τηλεόραση με έκανε καλό ζαχαροπλάστη. Ήμουνα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ… ΔΙΚΑ ΣΑΣ!





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top