Συνολικά 350 ξένοι δημοσιογράφοι από 37 χώρες βρίσκονται στην Αθήνα για τις κρίσιμες εκλογές

Στο επίκεντρο η Ελλάδα λίγο πριν τη μεγάλη «μάχη»

Συνολικά 350 ξένοι δημοσιογράφοι από 37 χώρες βρίσκονται στην Αθήνα για τις κρίσιμες εκλογές

​Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, από όλον τον κόσμο, προϊδεάζουν για το έντονο ενδιαφέρον που έχουν οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο επίκεντρο των ξένων ΜΜΕ είναι η Ελλάδα και οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Έντονο είναι όμως και το ενδιαφέρον των ξένων δημοσιογράφων, να βρεθούν στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο το βράδυ των εκλογών, έτσι ώστε να μεταφέρουν άμεσα τον παλμό της εκλογικής μάχης.

Συνολικά 350 ξένοι δημοσιογράφοι από 37 χώρες βρίσκονται στην Αθήνα για τις εκλογές και μεταδίδουν.

Από τους 450 που έχουν πάρει διαπίστευση, οι 250 προέρχονται από ξένα Μέσα, ενώ υπάρχουν και 100 ανταποκριτές ξένου Τύπου που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα

Οι ξένοι δημοσιογράφοι προέρχονται από 37 χώρες και όχι μόνο από την Ευρώπη, καθώς ανάμεσά τους είναι και ρεπόρτερ από ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Ιαπωνία, Ρωσία, Μεξικό, Ν. Αφρική, Αίγυπτο και Αυστραλία.

Ζάππειο και Σύνταγμα είναι τα σημεία στα οποία οι δημοσιογράφοι συγκεντρώνονται για να μεταδώσουν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top