Η απάντηση της Β.Χατζηβασιλείου στη Ε.Μουμούρη για τη «βλαχιά»: «Είναι κρίμα...»

Εξήγησε για ποιο λόγο έφυγε στο διάλειμμα

Η απάντηση της Β.Χατζηβασιλείου στη Ε.Μουμούρη για τη «βλαχιά»: «Είναι κρίμα...»

Την απάντησή της στην Ευαγγελία Μουμούρη που την αποκάλεσε «βλάχα» έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr η ηθοποιός έγινε έξαλλη με την παρουσιάστρια, καθώς πήγε να δει την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά έφυγε στη μέση του έργου, όπως υποστηρίζει, «πετώντας στο πάτωμα τις προσκλήσεις»!

Μάλιστα, έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook: «ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΒΛΑΧΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ».

Από την πλευρά της η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε ότι: «Έφυγα γιατί με το που έγινε το διάλειμμα και ανοίξαμε τα κινητά μας τηλέφωνα εγώ και η φίλη μου που ήμασταν μαζί, είδαμε ότι ο σύντροφός της έπαθε κολπική μαρμαριγή και φύγαμε σαν τρελές! Ευτυχώς όλα καλά».

Όσο για το μήνυμα της Ευαγγελίας Μουμούρη; Υποστήριξε ότι δεν το διάβασε: «Δεν το διάβασα τι έγραψε η κ. Μουμούρη, δεν με αφορά. Κάνει κακό στην παράστασή της, τίποτα άλλο. Και είναι κρίμα γιατί είναι μια εξαιρετική παράσταση. Το τι γέλιο κάναμε! Θα ξαναπάω γιατί δεν είδα το τέλος. Πραγματικά περνούσαμε τόσο καλά και μετά είπαμε ξινό μας βγήκε τόσο γέλιο που κάναμε. Είναι κρίμα όμως γιατί τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση. Αν είναι δυνατόν! Δεν πειράζει, ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει. Ευτυχώς είναι καλά, αλλά περάσαμε μια δύσκολη νύχτα» σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top