Ο Παύλος Σταματόπουλος απαντά: «Κόβεται» ή όχι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

ΔΕΙΤΕ τι είπε on camera ο παρουσιαστής μετά τις φήμες

Ο Παύλος Σταματόπουλος απαντά: «Κόβεται» ή όχι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Τις φήμες που θέλουν την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» να «κόβεται» δ��έψευσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Τώρα που ερχόμουν μιλούσα με τους συνεργάτες της εκπομπής για το τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο, άρα μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι δεν κόπηκε» ανέφερε στο "Mega με Μία" ενώ πρόσθεσε σχετικά με τον καυγά στον Alpha: «Το καλοκαίρι εμείς με την Κατερίνα διαβάζαμε και στιχομυθίες που συνέβαιναν υποτίθεται στα γραφεία με αφορμή την εκπομπή κλπ. Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν συμβαίνει κάτι. Είναι όλα φήμες. Συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας. Δεν έχω κάποια φοβία ότι δεν θα υπάρχει εκπομπή από τη νέα χρονιά. Δεν υπάρχει τέτοιο κλίμα μες στο κανάλι» ανέφερε ο παρουσιαστής.

1cc362a5d7a6d943277583723c868d07.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, σύμφωνα με το blog του Άκη Παυλόπουλου, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε ένας τρικούβερτος καυγάς στον Alpha, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσία της παραγωγής και της διοίκησης, να ξεπερνά εαυτόν με απίστευτες εκφράσεις, του τύπου: «Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω! Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο @@@@ μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι. Αν θέλετε αυτά να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου. Εγώ είμαι εδώ για να βάφομαι και να βγαίνω όμορφη.»

Το εν λόγω περιστατικό, αρνούνται να το σχολιάσουν έγκυρες πηγές του Alpha στην επικοινωνία που είχε το star.gr μαζί τους, λέγοντας πως δεν μπορούν ούτε να το επιβεβαιώσουν αλλά ούτε και να το διαψεύσουν, μιας και δεν το γνωρίζουν.

Την ίδια ώρα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «φωνές» μέσα από το κανάλι της Κάντζας επιμένουν ότι καπνός χωρίς φωτιά… δεν υπάρχει, και το μόνο που κρατάει την Κωνσταντίνα στην Κάντζα είναι οι καλές της σχέσεις με την διοίκηση του καναλιού, αν και στελέχη του Alpha τονίζουν πως αυτά δεν κρατάνε αιώνια.

Πάντως, οι εορταστικές εκπομπές με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν ήδη γυριστεί, πράγμα που σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου, θα την βλέπουμε στις οθόνες μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top