ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Παρουσιάστρια που έπασχε από καρκίνο θυσίασε τη ζωή της για να σώσει το μωρό της

Αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Παρουσιάστρια που έπασχε από καρκίνο θυσίασε τη ζωή της για να σώσει το μωρό της

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική ιστορία μιας νεαρής τηλεπαρουσιάστριας στην Κίνα η οποία θυσίασε τη ζωή της για να σώσει το παιδί της!

Η 26χρονη Κιού Γιουανγιουάν από την πόλη Ζενγκτσού πέθανε την Τετάρτη από καρκίνο αφού αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ενώ ήταν έγκυος στον γιο της προκειμένου να μην θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Μετά τον γάμο μας, η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να γίνει μητέρα. Επέλεξε να σώσει το παιδί μας. Γνώριζε ότι στη ζωή δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια. Και έλεγε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για την απόφασή της» ανέφερε στην εφημερίδα «Zhengzhou Evening» ο σύζυγός της Ζανγκ Κιχουάν.

Ωστόσο, μόνο 100 μέρες πρόλαβε να χαρεί το παιδί της μετά τη γέννησή του…

aaaa-baby.jpg

Η περιπέτεια για την Κιου η οποία παρουσίαζε μία τηλεοπτική εκπομπή για σκάκι στον σταθμό "Zhengzhou Television Station" άρχισε λίγο μετά τον Μάρτιο αφότου έμαθε ότι ήταν έγκυος. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Όμως, για να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού της εξαιτίας της χημειοθεραπείας, η 26χρονη τηλεπαρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσει, γεγονός που προκάλεσε την εξάπλωση του καρκίνου.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε τον Σεπτέμβριο. Τότε, ενώ ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εισήχθη στο νοσοκομείο όπου γέννησε με καισαρική. Το αγοράκι ζύγιζε περίπου 1,5 κιλό!

Στη συνέχεια, η Κιού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκινικού όγκου, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για να σωθεί η ζωή της.

Παρά το ότι υποβλήθηκε σε περισσότερες από 20 μέρες χημειοθεραπεία, οι γιατροί της είπαν ότι είχε λίγες ελπίδες....

Γι' αυτό και την συμβούλευσαν να σταματήσει τη θεραπεία και να επιστρέψει σπίτι στην οικογένειά της. Όπως και έκανε...

article-0b23a3fa-efce-4936-91ca-7727b6c47f46-6UlSYR4j4HSK2-518_634x422 (1).jpg
Την ημέρα που εξέπνευσε ο άντρας της, που είναι επίσης δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να την αποχαιρετίσει για τελευταία φορά...

«Η Γιουανγιουάν πέθανε. Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω είναι να φροντίσω το παιδί μας και την οικογένειά της. Ελπίζω όλοι να προσευχηθούν σιωπηρά για εκείνη και το παιδί μας και να χαμογελούν στη ζωή, όπως έκανε η Γιουανγιουάν», δήλωσε ο σύζυγός της.

article-0b23a3fa-efce-4936-91ca-7727b6c47f46-6UlSf9c3j-HSK1-944_634x422 (1).jpg
Εντωμεταξύ, η συγκινητική ιστορία έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media σχετικά με το αν θα έπρεπε να έχει επιλέξει την αυτοθυσία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top