Το ακούσαμε κι αυτό: Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορεί τον θεό επειδή πάχυνε στην εγκυμοσύνη!

Πιστεύει ότι την «τιμώρησε» και πήρε κιλά για κάποιο λόγο

Το ακούσαμε κι αυτό: Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορεί τον θεό επειδή πάχυνε στην εγκυμοσύνη!

Τι διαβάζουμε και δεν καραφλιάζουμε. Η Κιμ Καρντάσιαν που λέτε, ναι η γνωστή και μη εξαιρετέα, βγήκε σε συνέντευξη της στο βρετανικό «Elle» και δήλωσε πως ο… θεός ευθύνεται για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της!

1418248337_kim-kardashian-lg.jpg
«Νομίζω ότι μου το έκανε για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι σκέφτηκε “Κιμ είσαι τόσο σέξι, αλλά κοίτα τι μπορώ να σου κάνω”».

Όπως περιέγραψε η 34χρονη τηλεπερσόνα, την περίοδο που ήταν έγκυος στην κορούλα της Νορθ Γουέστ, ένιωθε πως κάτι δεν πάει καλά:

«Τo σώμα μου είχε τρελαθεί. Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, ορκιζόμουν πως δεν θα μείνω ποτέ ξανά έγκυος. Είχα γίνει τεράστια και νόμιζα πως κάποιος άλλος είχε καταλάβει το κορμί μου, κάνοντας το ο,τι θέλει».

Kim-Kardashian-elle-uk-cover-lg.jpg
Τέλος, αναφερόμενη στον σωματότυπό της και την σιλουέτα-κλεψύδρα που έχει, είπε πως την καθιέρωσε μετά από πολλές δυσκολίες:

«Μεγάλωσα σε μια εποχή, που ο ιδανικός σωματότυπος ήταν να είσαι ψηλή, αδύνατη και με αναλογίες σούπερμοντελ όπως για παράδειγμα η Σίντι Κρόφορντ. Δεν με κοιτούσε κανείς. Είναι καλό να σπας το καλούπι όμως, δημιουργώντας ένα δικό σου. Είμαι ένα κορίτσι από την Αρμενία, και έχω διαφορετικό κορμί. Σήμερα μπορεί να είμαι μια γυναίκα με αυτοπεπο��θηση, αλλά δεν ήμουν πάντα έτσι. Αυτό χτίστηκε με τα χρόνια!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top