Δείτε τι αλλαγές ετοιμάζει το Twitter

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης γίνεται πιο αυστηρό

Πιο… αυστηρό αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα το Twitter. Σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που επιτρέπει στους χρήστες του να αντιμετωπίσουν την “διαδικτυακή παρενόχληση”.

Η εταιρεία ανασχεδίασε την εφαρμογή για τις κινητές συσκευές και δίνει την δυνατότητα στους χρή��τες να κάνουν πιο εύκολα αναφορές για το προσβλητικό περιεχόμενο αναρτήσεων ή σχολίων. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να διευκρινίσουν τους λόγους για τους οποίους κάνουν την αναφορά, όπως απειλές ή ρατσιστικά σχόλια.

Η δεύτερη καινοτομία αφορά τον αποκλεισμό ατόμων από τον λογαριασμό του χρήστη. Προηγουμένως όταν κάποιος μπλόκαρε έναν follower του δεν μπορούσε να τον εμποδίσει από το να βλέπει το προφίλ του. Με την νέα ρύθμιση, το άτομο αυτό δεν μπορεί να δει το προφίλ και να παρενοχλήσει. Επίσης, οι χρήστες έχουν πλέον την δυνατότητα να δημιουργήσουν μια λίστα με όλα τα άτομα που έχουν μπλοκάρει και να ξέρουν έτσι ποιοι είναι οι ανεπιθύμητοι.

Αυτή είναι η αντίδραση της εταιρείας στις αυξανόμενες κριτικές για την χαλαρότητα της απέναντι στην παρενόχληση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια χρήστες.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top