Τρέμε Ναταλία Γερμανού: ζευγάρι με τον 31χρονο «γιο» της 50χρονη ηθοποιός!

Στα γυρίσματα «φούντωσε» ο έρωτας

Τρέμε Ναταλία Γερμανού: ζευγάρι με τον 31χρονο «γιο» της 50χρονη ηθοποιός!

«Σκόνη» κάνει την Ναταλία Γερμανού, την Τζένιφερ Λόπεζ και την Μαντόνα μία 50χρονη τηλεοπτική πρωταγωνίστρια: βλέπεις, έχει δεσμό με 31χρονο ηθοποιό, ο οποίος... υποδύεται τον γιο της!

Ο λόγος για την Βίβικα Φοξ, μία από τις γνωστότερες κυρίες του Hollywood με αδυναμία στους νεότερους άνδρες, που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Celebrity Apprentice» και ο κόσμος όλος γνώρισε από τις ταινίες «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Kill Bill».

140115182602-32-50-women-turning-50-in-2014-horizontal-gallery.jpg

Εδώ και περίπου τρεις μήνες, η 50χρονη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον 31χρονο Ρόμπερτ Ρίτσαρντ, ο οποίος υποδύεται τον στρίπερ και γ��ο της στη νέα ταινία που ετοιμάζει, με τίτλο «Chocolate City»!

Robert+Ri+chard+Rides+Waves+Malibu+oHqAcJwYbBJl.jpg

Ο έρωτας προέκυψε στα γυρίσματα και, σύμφωνα με πηγή από την παραγωγή της ταινίας, η χημεία μεταξύ της... 50άρας και του «πρωτάρη» είναι «εκρηκτική». Το ζευγάρι προτιμά να συχνάζει σε ήσυχα εστιατόρια του Λος Άντζελες, αλλά και να «αράζει» στο σπίτι βλέποντας ταινίες.

«Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός», δήλωσε πρόσφατα ο Ρόμπερτ και... το γυμνασμένο το κορμί φαίνεται ότι μαγνητίζει πολύ!

Δείτε στο βίντεο τον νεαρό ηθοποιό να γυμνάζεται στα παρασκήνια της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top